Zvýšili mi daň za nemovitost o 400% to není sranda ani vtip! Žádný luxus,nejhorší bonita,obec která má 260 obyvatel a je na konci světa. Není zavedena el.energie-vyrabime sami. Takže???? Mazec co??
Jinde jsi psala že platíš za byt 14 tisíc. Pokud bys platila o 400%víc, zjisti si kolik platí starosta. Ten nebo ta může rozhodnout i o jednotlivých částech obce kolik budou platit. Takže to může být klidně i msta. Dá se zjistit.
Být to ve Francii, už je nesou v zubech. Češi jsou jak ovce, remcají, pak to zaplatí, a když jsou volby, tak ty zloděje zase volí 🤔🙄.
To nemyslí vážně vydělám prd pořád tahájí z nás.Ať si sníží své honosné platy. .Čert je byl dlužen ve vládě To je zlý sen
Hajzlici si jeste nechaji platit bydleni.Chudácci.Oni mají přece málo.
Každý kdo vlastní byt nebo dům si ho pořídil za zdaněné peníze,co ještě stát chce,aby nikdo nic neměl, kromě něj 😡
Na to čekají "žraloci"- levně odkoupí, draze budou pronajímat
Stát může jít s touto politikou - všichni víte kam ??? Všichni víte koho budete volit. Na jiné aktivity bude mít stát právě z těchto prostředků.
No to tedy fakt nevím koho volit.
Všechno to jsou nenažrany pra..ta
až mi z nich je nanic..
Není koho volit..je to fakt katastrofa co se tam cpe za lidi
No je jen jediná možnost postavit se tomu ale musí celý národ jinak nás všechny zničí tohle je jen zacatek🤟tak co lidi jdem bojovat👊
Ona to není vždy tak jak to tady popisuje tento russkočínský dezinfo web. Má za úkol rozhádat lidí aby volili prorusské jim blízké strany.
Je motivaci každého platit za něco co koupil a opravil. Tahle parta hlupáků a lidí co nemají žádné pořádné vzdělání je trestem pro nás co jsme do politiky nešli.
Začít přemýšlet o tom,komu jsem to do urny hodil až ve chvíli,kdy to pocítím ve vlastní peněžence je trestem za hloupost.A to se týká naprosté většiny Novinkářů.Pitomečci.
Přátelé platíme více ať máme na milodary pro cizince a našincům sebereme vše aj jistotu k přežití.
Potom se nám budo smát ,to v lepším připadě.