Joooo tak - s plnou inflací se bude počítat jen když se to těmto fialovým dezolátorům hodí k vyšším výběrům od občanů ale když mají oni platit - např. zvýšení důchodů o inflaci tak to si hned upraví. Podotýkám, že si sami už vloni upravili pravidla na výpočty/valorizaci důchodů a hned letos v lednu ty pravidla zas porušili a nedali tolik kolik by měli a nyní už zas Jurečka mluví o tom, že v lednu 2025 zas důchodce okradou - stydím se za tuto vládu
A koho byste chtěli volit. Babiše co kradl dotace z EU ted to musíme platit. Vyte jak ziskal dost firem. Posilal tam sve liddi. Vidiral je i kamery se zaznamy jsou. Uplatil spravne lidi aby nesel sedět. Zkuste mít svuj kseft nebo farmu blizko jeho firem. Zazijete peklo. Ale on nic to preci delaji lidi co pro něj pracuji on preci nic nenarizuje. A hlavně mu nic nikdo neprokáže vše se zamete. Daň si urcuji obce ne stat. Stat řekne že by se melo zvýšit ale posledni slovo ma vzdy obec. Tak si tu neplette jabka z ruskou.
Jakou částkou přispěl stát lidem na individuální výstavbu nemovitostí a jejich nákup, že drze požaduje výpalné za jejich vlastnictví!? Každý stavěl že zdaněného materiálu, za práce platil DPH....atd, daň z nabytí, z prodeje atd... násobné zdanění je zločin a krádež za bílého dne...
Jim je to úplné šuma fuk .Hlavne kdyz je na Uk. Ta je přednéjší.
Takže aby si vláda dělala z našimi penězi co chtějí, tedy aby si zvýšili už tak vysoké platy za nula nula prd práce pro lidi co je živí, tak zvýší daně na cokoliv. Jasný jak facka. Už tuto bídnou ne.nazra.nou partu petidemolice nikdy nevolit. Vždyť už nevědí, jak nás co nejvíc odrbat.
Tak se podivejte do obchodu co delaji řetězce. Stava pred 3 tydny 100kc. Lidi prestaly chodit a najednou 30 kc. S tim vlada nic spolecneho nema. Jen je to nenazranost a vycuranost retezcu.
Vemte treba jogurtovy napoj. Jeden obchod 28 a druhy 45 kc. Stejna znacka jen jiny retezec a je toho plno. Treba stary znamy trik na slevy drive 45 ted v akci 35 kc. Ale kdo chodi do obchodu vy ze tolik nestal ze stal 35 kc. Ale lidi vydi no ono je to levnější i když neni acena zustala jen se dal lepik, že to je ted ve sleve a lidi tupe jak ovce jo to je dobré. Je směšné jak lidi nadavaji ale na stary triky skoci s otevřenou naruci a polknou to i s navijákem.
Dávám návrh aby všichni poslanci a senátoři dostávali svůi plat pouze z příspěvků svých stranických kolegů a nečerpali peníze ze státní kasy. Stejně tak žádné příspěvky ze státní kasy stranám. Nechť si své politické názory financují ze své kapsy. Samozřejmě se to týká i ministrů včetně premiéra
Stačilo by kdyby brali minimalni mzdu. Když chtějí víc musí se snazit.aby se měli líp i ostatní.
Jednou už jsem to psal.Zlaty komunisti v uvozovkách,znárodňovali družstva a fabriky.Tito nový komunisté (pětikoalice)se snaží znárodnit čistě soukromí majetek.Proc znárodnit?Úplně jednoduše,ten kdo nebude mít na daň z nemovitostí,tak na toho pošle stát exekutora a myslíte že mávnutím kouzelného proutku budou lidé kteří nemají na daň z nemovitosti mít i na exekutora???Bude to jenom tak,že stát zabaví skrze exekutora spoustu soukromého majetku a bude s ním kšeftovat.A samozřejmě že původní majitelé dostanou jako náhradu max. cca 50 procent tržní ceny.Z této vlády se mi chce tak maximálně zvracet.
Tuto vládu je potřeba co nejdříve odstranit.
Takže kdo vlastní bydlení nemá, si ho z běžného platů nepořídí, a kdo bydlení má, tak za to bude řádně potrestaný?
Až jim nakopeme do zadele a bude
Víte když se bavíte o vládě tak to byl volební podraz a města mají jen to co si určí a je to buď vyšší nebo nižší daň já jsem měl již po 3 stejnou daň a kdyby to stát nezdražil o dohromady 1170 korun tak by to bylo stejné tohle je diskuze o ničem protože stát podporuje pořád Ukrajinu a nakupuje nevýhodně armádní techniku a poslouchá EU a drží se jejich názorů tak pak se nemůžete divit že jsme v kopru.
Českému ovčímu národu je to jedno, hlavně že má co žrát tak stáhne ocas a táhne dál, Češi jsou národ oslů.
Vládne nám banda hlupáků.Peníze občanů jsou zdaněny několikrát.
Ne hlupáků,pěkných vyčůránků!
Obávám se že platit budeme pouze do té doby dokud na to budeme mít, až na to mít nebudeme tak platit přestaneme, úplně jednoduché 🤣.
Mně se teda plat o inflaci nezvedá, spíš to vypadá že se o tu inflaci snižuje ☹️.
A jak to má stát s těmi budovami co vlastní, tam platí tu daň z nemovitosti taky občané?
To by spíš měli platit státní zaměstnanci ze svého, že to nevlastněji, jsou státní zaměstnanci takže vlastně jakoby jsou stát a stát za všechno co vlastní by měl platit daň sám sobě 😡.
Jinak samozřejmě až přijdou pro můj dům, tak jim ho nedám, toho raději zbourám a pak klidně můžou ještě po mně chtít těch 60 milionů na který to odhadli, protože firma co tady byla že prý ten domeček je prodejný tak za 7,5 milionů 😱, nechápu proč by měli lidé platit peníze z odhadu ceny nemovitostí, když to se skutečnosti nemusí mít vůbec nic společného 😡.
Hele ať už jdou laskavě zloději do vězení 🙏
Zloděj zůstane vždy zloděje m zejména pak negramotní z Moravy měli si taky udělat vlastní stát a okrádat jeden druhého při chlastani ve sklípku z nezdaněného vína tak hurá do toho a digitálně a uvidíte jak to dopadne vy geniální moravaci amen a pryc od vás
Nějak jsem si vzpomněl na holubičku pana Miloše Kopeckého. Tady by to sedělo jak zadek na hrnec.....