1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 8 dny

Tak teď se o mě pokusil infarkt honem prohledat kapsy a najít západkou padesátku. Sem se tak lek že zajdu na úřad zaplatit alimenty to nevadí že nemám žádné děti ale mám nástroj který je vyrábí😂😂😂

19
Před 9 dny

Jenom strašit lid,to by vám šlo.Je to záměr? Všechny rozeštvávat a šířit mezi lidmi napětí,nejistotu a strach.To je úkolem novinařiny?

36
Před 9 dny
Jiří Kunčík

Nestraší informují. Nicméně nelogicky píšou horní hranici pokut už napíšou že trvá nějakou dobu než dostanete hned minimálně 3 upozornění za neplacení poštou atd. ...prostě napsané tak aby zaujalo ti co se bojí.

14
Zobrazit další reakci

Za co jim mám platit?!?! Za ty LŽI co pouští do éteru a ještě si vybírají jen někoho do kdo se jim líbí a povídá to samé co tahle prolhaná ČT. Zrušit poplatky a bude klid, proč v okolních státech tohle nemají 🤦🤦

14

Takže to už není poplatek, ale povinná daň za to, co někdo vůbec nepoužívá (nemá ani TV nebo chytrý telefon - nebo telefon bez internetu ) a sleduje jen satelit nebo placené programy či je radioamatér a užívá jen poslech na krátkých vlnách (1,7 - 30 MHz) nebo jiné radioamatérské frekvence na UKV např. (144, 430 MHz atd.).

2
Před 8 dny

viz. hospodaření České televize: Odkaz

www.novinky.cz
Končící zaměstnanec ČT dostal loni sedmnáct platů odstupného, celkem 1 682 475 korun - Novinky
Odstupné odpovídající 17 platům v celkové výši 1 682 475 korun si v loňském roce odnesl jeden ze zaměstnanců České televize. O koho se jedná a jaký post dotyčná osoba v ČT zastávala, není jasné.
1
Před 9 dny

Za chvíli budeme platit i za vzduch který dýcháme.Platim pouze za Čt. Rozhlas neplatim z duvodu ze radio vubec neposloucham.Ani normal a ani pres net.

17
Před 8 dny
Jan Podráský

Ano souhlasím,ale bohužel mám rádio v osobním autě poslouchám pouze CD ale Policajta na silnici tenhle argument zajímat nebude. A mít tam díru kterou jsou vidět dráty to je také blbé

4
Před 9 dny

Prostě jenom další daň, nic víc. Zveřejněte platy a odměny " nezávislé 🤣" TV ! To je fakt šmejdstvo! Jenom další zlodějna!

29

Až budou koncesionářské poplatky platit i naši "korespondenční" voliči, kteří mají rovněž možnost sledovat ČT na internetu, pak je budu platit i já.

9
Před 6 dny

A kde je uzákoněno, že mají lidé platit za něco co nevyužívají? Je neuvěřitelný, jak si to vláda s ČT domlouvá, pro obě strany nadmíru výhodný a občan=otrok vše zaplatí!!!

Banda zlodejska vsechny vyhazet seru na ne hlavne ze si davaji milionove odmeny

33
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt