Tak teď se o mě pokusil infarkt honem prohledat kapsy a najít západkou padesátku. Sem se tak lek že zajdu na úřad zaplatit alimenty to nevadí že nemám žádné děti ale mám nástroj který je vyrábí😂😂😂
Jenom strašit lid,to by vám šlo.Je to záměr? Všechny rozeštvávat a šířit mezi lidmi napětí,nejistotu a strach.To je úkolem novinařiny?
Nestraší informují. Nicméně nelogicky píšou horní hranici pokut už napíšou že trvá nějakou dobu než dostanete hned minimálně 3 upozornění za neplacení poštou atd. ...prostě napsané tak aby zaujalo ti co se bojí.
Za co jim mám platit?!?! Za ty LŽI co pouští do éteru a ještě si vybírají jen někoho do kdo se jim líbí a povídá to samé co tahle prolhaná ČT. Zrušit poplatky a bude klid, proč v okolních státech tohle nemají 🤦🤦
Takže to už není poplatek, ale povinná daň za to, co někdo vůbec nepoužívá (nemá ani TV nebo chytrý telefon - nebo telefon bez internetu ) a sleduje jen satelit nebo placené programy či je radioamatér a užívá jen poslech na krátkých vlnách (1,7 - 30 MHz) nebo jiné radioamatérské frekvence na UKV např. (144, 430 MHz atd.).
viz. hospodaření České televize: Odkaz
Za chvíli budeme platit i za vzduch který dýcháme.Platim pouze za Čt. Rozhlas neplatim z duvodu ze radio vubec neposloucham.Ani normal a ani pres net.
Ano souhlasím,ale bohužel mám rádio v osobním autě poslouchám pouze CD ale Policajta na silnici tenhle argument zajímat nebude. A mít tam díru kterou jsou vidět dráty to je také blbé
Prostě jenom další daň, nic víc. Zveřejněte platy a odměny " nezávislé 🤣" TV ! To je fakt šmejdstvo! Jenom další zlodějna!
Až budou koncesionářské poplatky platit i naši "korespondenční" voliči, kteří mají rovněž možnost sledovat ČT na internetu, pak je budu platit i já.
A kde je uzákoněno, že mají lidé platit za něco co nevyužívají? Je neuvěřitelný, jak si to vláda s ČT domlouvá, pro obě strany nadmíru výhodný a občan=otrok vše zaplatí!!!
Banda zlodejska vsechny vyhazet seru na ne hlavne ze si davaji milionove odmeny