1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Je jen otázka času, kdy lidé prohlédnou zvrácenou a nesmyslnou ideologii Eurosojuzu. Jakmile se tak stane, půjde celé grémium EU do práce. Přeji si, aby se lidé i ovčané probudili.

Dále jde tyto nesmysly dementovat občanskou neposlušností, ale to je opět o tom probuzení.

26

Nebylo náhodou před referendem o vstupu deklarované, že tyto výmysly budou pouze doporučující a každá země si rozhodně co bude pro ni nejvhodnější? Nějak brzy na to všichni zapomněli, proto jim tam všem narostly hřebínky, měli by se jim trochu srazit.

12
Před 1 rokem
Helena J Jelínková

Jenže problém je že ti naši.... radši dám tečky, mají ramena od lejna jak strkají hlavy do EU análu

7
Před 1 rokem

Evropa chce spasit svět.Ti největší znečisťovatelé, jako je Indie,Čína,tak to mají na háku.Nezdá se vám,že si na nás chce zase někdo pořádně namastit kapsu?

17
Před 1 rokem
Hadamkova Anna

Evropa chce spasit svět, ale třeba elektromobilama ničí země, kde mají nikl. Některé země na jihu už EU nenávidí, protože tam díky tomu zmizeli lesy. Ať se ty ... v EU pořádně zjistí, co to obnáší, co tedy dělají. Pryč z EU. A to ještě ty naši spasitele petidemolice chtějí zavést euro 😠

12
Před 1 rokem

Autor míchá jabka s hruškama. Jde jen o zákaz prodeje, ne používání. A takto vzniká panika a strašení lidí. To je to samé jako s auty. Po roce 2035 se už neprodá jediné auto se spalovacím motorem, ale jezdit se bude dál.

3
Před 1 rokem
Jiří Janík

Jo jo vrátíme se ke koním 😁

4
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Že nějaký blb bere x set tisíc za nic,za takové nesmysly by měli být trestné. Ať jde celý Brusel i s naší vládou tam,kam slunce nesvítí

Před 1 rokem

Na celou Evropskou unii seru a topit si budu jak budu chtít já a žádný panák kašpárek z Bruselu nebo Štrasburgu mi nebude nařizovat jak si mám zařídit teplo. V klidu si budu topit dál zadarmo dřevem z vlastní topolové plantáže. Můj dům můj hrad.

7
Před 1 rokem

A co na pár let přestat blbnout a zaplatit vývoj nových technických řešení, namísto nechat lobbisty a dotace ničit EU a domácnosti.

11
Před 1 rokem

My se neumíme vypořádat s našimi Ekoteroristy v naší zemi a chcete poučovat Ekoteroristy v Bruselu??? Zvláštní???? Udělejme si pořádek doma a pak můžeme poučovat ostatní.

12
Před 1 rokem
Josef Puraš

Musíme v první řadě vyházet vládu, poslance a senátory. Jenže, najdeme v naší republice ještě někoho statečného, kdo ten binec dokáže uklidit?

17
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Nebyli by od věci uvedenou změnu dotovat. Nicméně výše dotace by byla dle potřebnosti, aby si za dotace nestavjeli majitelé Mercedesú, ale naopak dát přesný standart a výši dotace určit dle příjmů žadatele.

3
Před 1 rokem

Lidi začněte tvrdě bojovat za odchod z EU jinak je s náma konec. Budeme na tom asi jako Mexiko v USA. Po odchodu se navážou nové smlouvy. Jinak to nejde.

11
Před 1 rokem
Bára Novotná

Je úsměvné sledovat některé názory. Co bude když vystoupíme z EU? Zamyslel se někdo nad tím? Možná by to bylo dobré. Situace není dobrá, ale může být také horší... Stačí si to jen spočítat. A Mexiko v USA? Včera jsem nekoukal na zprávy, ale kdy se proboha Mexiko stalo součástí USA?

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt