By mě zajímalo co se děje s těmi kteří všechny peníze utratili za nákup A teď u sebe nemají nic.
Já bych v takovém případě chtěl peníze po obchodníkovi vrátit A vrátil bych mu nákup.
A žádný že mi řekne že jsem sice u něho zaplatil v hotovosti ale peníze mi pošle na účet za 30 dní.
To tam pak budu nucen parkovat 30 dní a pak po mně budou chtít 10 000 za parkování.
Tady u nás třeba naštěstí u Lidlu je hned vedle hlavní silnice, kde není značka zákaz zastavení, takže ti co budou chtít udělat velký časově náročné nákupy budou stát na té Hlavní silnici 🤣.
A autobus to kdyžtak oběd proti směrem a vlastně všichni ostatní ☹️.
To vypadá že vlastně už ty obchodníci ani nechtějí aby jsme tam chodili nakupovat.
Minule jsem stihnul nákup za 84 minut a to si nechci ani představovat kdybych takový nákup měl podstoupit placení na samoobslužné pokladně 😡.
Už aby všechny nadnárodní obchodníci odešli z této Země a bude klid 👍
Tak hlavně, že jim dovolili obchoďáky zastavět volné plochy,kde jsme třeba jako residenti dřív normálně parkovali, to jim je u pr.... Nikoho, kdo vlastní auto to asi nepoloží,ale je to celý na hlavu.Všechno naprděj do center a pak teprve řeší parkování,zodpovědný jsou ti co to dovolili
Za 5 hodin stihne nakoupit i člověk na vozíku. Kdo tohle nestíhá,je asi nákupní maniak.
A když půjdete do více obchodů a v každém bude fronta a nebo budete něco řešit při nakupování a budete chtít utratit třeba 50 000 Kč, tak na to určitě 5:00 stačí.
Ve Znojmě u Lidlu ve školní rok nezapsrkujete. Kousek odtud je střední škola a o půl osmé je parkovišť plné. Kdyby bylo placené, tak si normální člověk nakoupí, ale takhle ne
Když mají na chlast, benzín, cigára,na objednávky předražených jídel, a další nesmysly, které životně nepotřebují, tak mají i na poplatky, nejen za parkování.
Jen ať platěj.Aspoň se naučí chodit pěšky. Pro cigarety si může dojet i na kole
Nakupovat chodím pěšky, při velkém nákupu jezdím na kole...
Nevím,co v takovém Lidlu tak dlouho nakupují..