Mohli by jít ti idioti už do pr*ele. Potraviny napadené hmyzem je doporučováno zlikvidovat protože jsou zdraví škodlivé a toxické. Hmyz mohou žrát jenom imbecilní lidé, takzvané ovce. Je to podobné jako nošení stavebních roušek které umírají lidem kyslík a zakyselují organismus také jenom pitomcie nosili. Já bych ty h***** zavřel do kriminálu a sypal bych jim ty červy do tlamy.
Oni to žrát nebudou. A nás se chtějí zbavit.
Jděte do háje, červi jíst nebudu. Rozhodně chci info na vyrobku zda je při výrobě použito červů. To jsme to dopracovali - nemůžeme si dovolit koupit máslo. Hnus. Pak se divte u voleb i když vím že to nemá přímou souvislost ale mnoho lidí ti tak vnímá a nakonec budou volit i ty komunisty v domnění že se toto dít nebude. Konečně - proč ne když komunistů máme na Hradě.
Koho máte na mysli - Zeman i Klaus už skončili.....
To jste už vážně prasata 🤦?!?! To už si máslo v životě nekoupím. Cpete červy do všeho, proč tedy nenapíšete i vedlejší nežádoucí účinky po konzumaci červů????
Nevíte co je dobré.hlavně to umět zpracovat. Já naopak bych nestrčil do huby tlačenku
TK Foo budou mít smůlu
To si radši objednám maslo ze zahraničí, kde n lidech ještě záleží
kde zijete, jim nezalezi vubec na lidech ani v zahranici, tam to bude to same, vzdyt jim jde o snizeni populace
To vymýšlí jen magoři, normální člověk by takovou hovadinu nemohl vůbec brát vážně a připustit, aby se o tomto vůbec přemýšlelo vědecky.
Ještě že jsem starý, toto mě snad již nezastihne.
Jo,jo,máte pravdu
Tak ať si takové máslo sežere ta naše vládní banda.
Budou jej vyrábět Babišovi mlékárny a do salámu přidávat Babišovi uzenářské firmy.😸😸😸
Co tomu píšete za kraviny, to už by mohli krmit vykalama...pač je tolik levné. A bychví jestli už tak nečiní ,,dobytci"
Proč to netestují v Africe nebo v Indii, nás je tady tak akorát, žádné přemnožení tady nehrozí, pokud tedy zavřeme hranice.
Podpořte zemědělce ať produkují víc potravin, pak nemusíme žrát červy nebo je posílejte do EU parlamentu.
Právě že zemědělství má produkovat PHM do aut. Samozřejmě že Uršula a její obdivovatelé z vyšších vrstev to jíst nebudou