1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Mohli by jít ti idioti už do pr*ele. Potraviny napadené hmyzem je doporučováno zlikvidovat protože jsou zdraví škodlivé a toxické. Hmyz mohou žrát jenom imbecilní lidé, takzvané ovce. Je to podobné jako nošení stavebních roušek které umírají lidem kyslík a zakyselují organismus také jenom pitomcie nosili. Já bych ty h***** zavřel do kriminálu a sypal bych jim ty červy do tlamy.

107
Před 5 měsíci
Likvidace Garbage

Oni to žrát nebudou. A nás se chtějí zbavit.

32
Před 5 měsíci

Jděte do háje, červi jíst nebudu. Rozhodně chci info na vyrobku zda je při výrobě použito červů. To jsme to dopracovali - nemůžeme si dovolit koupit máslo. Hnus. Pak se divte u voleb i když vím že to nemá přímou souvislost ale mnoho lidí ti tak vnímá a nakonec budou volit i ty komunisty v domnění že se toto dít nebude. Konečně - proč ne když komunistů máme na Hradě.

56
Před 5 měsíci
Miluse Neradova

Koho máte na mysli - Zeman i Klaus už skončili.....

14
Zobrazit další 3 reakce
Před 5 měsíci

To jste už vážně prasata 🤦?!?! To už si máslo v životě nekoupím. Cpete červy do všeho, proč tedy nenapíšete i vedlejší nežádoucí účinky po konzumaci červů????

58
Před 5 měsíci
Gabriela Sedláčková

Nevíte co je dobré.hlavně to umět zpracovat. Já naopak bych nestrčil do huby tlačenku

1
Před 5 měsíci

TK Foo budou mít smůlu

To si radši objednám maslo ze zahraničí, kde n lidech ještě záleží

14
Před 5 měsíci
Marie Váňová

kde zijete, jim nezalezi vubec na lidech ani v zahranici, tam to bude to same, vzdyt jim jde o snizeni populace

2
Před 5 měsíci

To vymýšlí jen magoři, normální člověk by takovou hovadinu nemohl vůbec brát vážně a připustit, aby se o tomto vůbec přemýšlelo vědecky.

33
Před 5 měsíci

Ještě že jsem starý, toto mě snad již nezastihne.

9
Před 4 měsíci
Jan Hlaváč

Jo,jo,máte pravdu

1
Před 5 měsíci

Tak ať si takové máslo sežere ta naše vládní banda.

72
Před 5 měsíciUpraveno
Hana Zahradnikova

Budou jej vyrábět Babišovi mlékárny a do salámu přidávat Babišovi uzenářské firmy.😸😸😸

22
Před 5 měsíci

Co tomu píšete za kraviny, to už by mohli krmit vykalama...pač je tolik levné. A bychví jestli už tak nečiní ,,dobytci"

30
Před 5 měsíci

Proč to netestují v Africe nebo v Indii, nás je tady tak akorát, žádné přemnožení tady nehrozí, pokud tedy zavřeme hranice.

6
Před 5 měsíci

Podpořte zemědělce ať produkují víc potravin, pak nemusíme žrát červy nebo je posílejte do EU parlamentu.

9
Před 5 měsíci
Jan Knejzlik

Právě že zemědělství má produkovat PHM do aut. Samozřejmě že Uršula a její obdivovatelé z vyšších vrstev to jíst nebudou

3
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt