1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 12 měsíci

Ještě je tady možnost vybrat si svoje peníze a zrušit účet. Banka si bude točit moje prachy a vydělávat na tom a mě bude zvyšovat poplatky? Trošku na palici ne?

9
Před 12 měsíci
Franta Hadeiman

To není jen trošku, to je hodně moc na palici ! Na všechno používat mobil a nebo PC. Celosvětový průzkum dokázal že časté používání těchto vymoženosti dnešni doby snižuje IQ. Když pozoruji lidi tak mám vážně strach že je to pravda. Vybereme své peníze, zrušíme účty a banky budou v zádeli

11
Před 11 měsíci

Už delší dobu přemýšlím, že zruším veškerou spolupráci s touto institucí. Přes kterou obírají klienty. Lžou že je česká. To není již z daleka pravda.A nedodržují ani smluvní podmínky.Tak že,nohy na ramena. Ačkoli jsem u téhle společnosti skoro 50 let, tak nyní jsou se vším akorát problémy hlavně s georgem. Nabízejí různé služby, ale hlavně chtějí více než nám dají. Hospodaří s našimi financemi jako by byly jejich .Mají zisky a my dr střadatelé velké ztráty, a tím pádem přicházíme o peníze. Smlouvy, které jsou dlouhodobě vázány. Ale, z jejích strany jsou stále porušovány. Ale. Když klient chce smlouvu zrušit nebo se vyvázat z důvodu že jse mu podmínky znevýhodňují, tak nastává pro něho smluvní pokuta. Proč to nemůže být oboustranné. Normální je když, uzavřené smlouvy by měly platit od počátku do konce ,né že se smlouva automaticky změní a rok před jejím koncem ji změní tak ,že přijdete vinou inflace o její hodnotu a pak ještě o část státního příspěvku, který Čs.spoř, slíbila dorovnat. Navíc se smlouva je uzavřena na pět let. Ale, ve skutečnosti na šest. Ano, to všichni víme. Tak ať nám přestanou lhát. Ať se z bankéřů nestávají lichváři. Tím se omlouvám lidem na pobočkách, kteří se nám drobným střadatelům a klientům snaží pomáhat a dávat informace. Ti, si zaslouží Poděkováni.....

Před 8 měsíci
Jaroslav Šulcek

Ano, to je normální kapitalistická lichva a zlodějna, nic víc, banky, spořitelny a pojišťovny jsou nenažraný až hrůza ! Chce se mi z nich blít

Před 12 měsíci

Zrušit banky a peníze jak bývalo na ruku a dostanou prd. Jen všechno podražuje a k čemu to všecko je. Živí se na tom spousta lidí.

6
Před 11 měsíci
Zdenek Kuba

Výplatu vám dají na ruku? Nevím,jen se ptám.

Zobrazit další reakci
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt