1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Živnostníky by meli nechat být. Nepočítají s velkými důchody a většinou nic od státu nechtějí. Pokud platí "minimum" i když nevydělají a to i za dovolenou tak je to stejne jak z platu cca 22 litrů. Hodně jich půjde na PÚ a nenasytný stát prodělá. Stačí nesytit neziskovky, zrušit dotace a ve státním lepe hospodařit. Dohlédnout na hospodaření ve zdravotnictví. Bohatě by to vše pokrylo.🤔

6
Před 1 rokem
Karel Kaštánek

Jaké dotace máte na mysli? Do školství, do zdravotnictví, do silnic, do veřejné dopravy?

3
Před 1 rokem

Mám DPP.

O tom že se nemusí platit zdravotní pojištění je blbost 🤨, to platím 😖.

Teď mám momentálně i druhou DPP.

A od toho prvního jsem byl už informován, že pokud překročím ten limit cca 17700,- bude požadovat těch 10k na odvody po mě 😱☹️😖.

🤣🤣🤣

Klidně, jak stát chce, já se přizpůsobím 😅

1
Před 1 rokem

Ten, kdo tohle vymyslel je úplně mimo nebo nezná lidi, co tímhle asi stát získá??? nic jedno velké nic a jen prodělá, protože bude muset platit další úředníky, lidi se na dohodu přestanou zaměstnávat a obnoví se práce na černo nebo jiný pracovní poměr, ale jestli jsi vláda myslí že na tomhle vydělá tak jsou opravdu hloupí a měli by odejít, stát vše neuhlídá

5
Před 1 rokem
Zoltan Šimko

Však stát má peněz dost, klidně všem nizkopříjmovým zvedne daně o xxxx% a bude mít ještě více 🤨, možná 😖

Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt