1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 měsíci

Ono stačí podívat se na daň z nemovitosti. Mě se po jejich úpravě zvedla z tisíce Kč na dva tisíce osm set.

1
Před 4 měsíci
Josef Šátava

A obec vam za to odveze popelnici, protoze dan z nemovitosti jde do obci

Tedy doufam, ze taro dan je prijmem obce

Zobrazit další 2 reakce
Před 4 měsíci

Už ať jdou všechny politici, všechny sdružení, Evropská unie a všechno do pr.... Háje. Taky byste mohli psát někdy něco pozitivního co se zlevnilo, ale toho se asi nedočkáme. Neměli se naši předkové lépe? Co takhle indiáni v pralese. Politici by tu měli být pro lidi, ne lidi pro politiky. Svět brzo spadne na hubu, takhle to donekonečna nepůjde. Jsem zvědavý čím budou lidi jezdit do práce až nám zabaví fosilní vozy. Na elektrické nikdo nebude mít peníze. Ani na nákup a už vůbec ne na provoz. Jo a vlastně nebude ani elektrická energie tímhle způsobem. Za chvilku to bude hraničit s vykořisťováním větším, než za dob dávných a minulých. Už ať se ta Evropská unie rozsype, takhle to dál nejde.

17
Před 4 měsíci
Marcel Beran

Vzhledem k tomu, že tento článek vyšel z pera pisálků události 247 tak to neberu vážně

7
Před 4 měsíci

Nemám řidiček ale je to drzost co si furt na lidí vymýšlí ať si skusijou za ty penize co dostáváme na výplatu ,oni mají takové platy že my lidí můžou nechat zdát , ať si daji takové platy jako máme my a jsem zvědav jak by to utáhly. Jdou to zloději.

13
Před 4 měsíci

Dneska je auto lepší nemít. Připomíná mi to pohádku TAJEMSTVÍ STARÉ BAMBITKY. Taky se platila daň ze všeho. Doufám,, že nikoho nenápadně aby lidé platili daň za to, že nemám auto

9
Před 4 měsíci
Jaroslav Meitner

To bude. Protože se tímto podílíte na znečišťování ovzduší veřejné dopravy. 😀

Před 4 měsíci

Naši zákonodárci si berou příklad z pohádek,kde se finance řešily stejně - Kasa je prázdná? Zvýšíme daně. Jak jednoduché.A ještě si zvýšíme platy,máme na to přece nárok.

10
Před 4 měsíci
Vlasta Dvořáková

Co jste si zvolili to máte. Platit budeme i z prdu. Nebojte ještě je dost věcí co se dá zdanit.

6
Před 4 měsíci

Firmy to platí z nezdaněných peněz ostatní budou platit ze zdaněnych příjmu

8
Před 4 měsíci

Proč vlastně bereme výplatu.

6
Před 4 měsíci
Mirka Bouškova

Na to, aby nás obrali. Je ro jako v pohádce Tajemství staré bambitky. Tam se platila dan že všeho

7
Před 4 měsíci

...za chvíli přijde i daň ze vzduchu 🤐

10
Před 4 měsíci

Jo ale v Německu neplatí dálniční známku například.

2
Před 4 měsíci

Daň z vysokých příjmu politiků.🤑🤑🤑🤑🤑🐦🐦🐦🐦

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt