1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Ne, že by se mi to nelíbilo,ale není na tom daleko hůř senior nebo seniorka, žijící z nějakého důvodu osaměle? Ale jako fór celkem dobrý.😀

28
Před 1 rokem
Jana Bukovská

A hlavně kolik párů se společně doziji těch 50 ti společných let? No moc asi ne že jo?A 80 ti společných let to uz vůbec.Tak max.1 pár za 10 let a to ještě kdoví jestli.

14

Co to je zase za hovadiny? To už neví jak lidi obrat o peníze jste opravdu trapní. Kolik lidí žije v manželství společně? Co to pozoruji a čtu tak dneska ať jsou mladí ci starší žijí i jen bez sňatku na papír který se může kdykoliv roztrhat a zahodit. Všechno je drahé a pokud mají děti tak jsou rádi že mají za co žít,kupovat dětem co potřebuji ,nájem ,energii,plyn atd.A senioři někteří už jsou po jednom a jsou rádi za to co mají .Tahle vláda by měla podat demisi než zrujnujou celou zem hyeny - koukají jen na sebe a pan prezident ten by tam taky neměl být jen se vystavuje ale aby pomohl svým lidem to mu je ukradený tak na co tam je ? Bere jen nekřesťansky peníze a ještě to je málo? Fuj hnus co tady vládne

41
Před 1 rokem
Jarmila Kochloffelová

Ten článek mluví o Polsku, co to má společného s naší vládou?

5
Před 1 rokem

Zase článek, který v této době kdy vláda okradla protiprávně důchodce o 1.000,-- Kč zasívá vztek mezi důchodce. Možná by se líbil příspěvrk, který by zastřelil každého důchodce, který dosáhl věku 70 let. To by se ty zlodějské vládě hodilo. Pánové běžte se podívat do parku, nádražních hal putik a jiných zařízení, kdr se válí tato elita národa. Do dystému ještě nevložili ani korunu a už by rádi brali. Tak s takovými to nevytrhneme. A některé důchody se vyplácejí i za žádnou odpracovanou hodinu. Tak těch je taky hodně, škoda že takové statistiky nejsou, možná bychom se divili.....-)

20
Před 1 rokem
František Pluhař

Článek je o Polsku.

2
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Kde nato všechno ti poláci berou ?Asi mají lepší vládu odborníků.

7
Před 1 rokem

A když manžel zemřel a jsem sama důchodkyně tak mě stát potrestá za to že mi muž zemřel a nedostanu nic? Směšné. A ti co žijí sami a jsou na veškeré náklady sami s jedním důchodem tak to jim přijde v pořádku? To je jistě blábol. Proč by je měl vůbec stát odměňovat? No, určitě takovou blbost my od Poláků nebudeme kopírovat, navíc v nouzi jaký náš rozpočet má.

16
Před 1 rokem
Miluse Neradova

Paní ,naše vláda to bude kopírovat.vždyť se stále chytají blbostí aby se ukázali v ""dobrém světle ""

6
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

No to je kravina to si snad dělají srandu nejvyšší příspěvek dosáhli manželé které spolu žijí 80.let a zvyšovalo by se vždy po pěti letech co si myslíte kolika se dožívají důchodce roku to vymyslel nějaký bezmozek A proč by příspěvek nemohli dostávat lidi kteří jsou sami a jsou na tom hůř než manželé To je opravdu kravina až na půdu dejte pokoj to už můžete přidávat důchodcům který mi víc jak 130 let je to stejná blbost

17
Před 1 rokem

Opravdu, kdo to vymyslel, tak by si zasloužil Nobelovu cenu. Takže, když bych se i ve 20 letech vdala a žila 80 let ve společném manželství, tak mi bude 100 let. Kdo se toho dožije a komu teda ten příspěvek bude vyplacený. Nehledě na to, že když je člověk vdovec-vdova a nebo že je sám, tak jednomu se hůř žije jak dvěma.

23
Před 1 rokem

ja bych to nechtela ukazte mi par,ktery je spolu 80 let,to by se muselu brat jako pubertaci nekdy v15-20 ti letech a co si chcete uzivat ve 100 letech a to mi teda nejakych usmrdlanych 45000 za to nestoji,kdyz budu poctive pracovat tak si to nasetrim a nemusim cekat 80let to se ckovek ani nedozije znam ludi,kteri spolu zili 65-70let a na stara kolena z toho uz nic nemeli a pak umreli,ktery vul to vymyslel no hruza,to je jako stim,ze budou lide chodit do duchodu v 75letech vzdyt v 75letech je clovek uz tak unaveny,nekterym uz to i hur mysli...je pravda a to znam z vkastni zkusenosti,ze kdyz nahle ukoncite pracovni proces,zvlast v praci,ktera je vam zaroven i konickem,tak jde zdravi zprudja dolu zacnou nemoci okterych jste nic nevedeli atd.a to chcete polidech co?...toto nechapu lide by si meli sami urcovat jak dlouho budou pracovat pokud se na to citi tak at pracuji pokud ne at nepracuji.

vemte si sportivce ne nadarmo se rika sportem k trvale invalidite.vsichni spirtovci co skoncili s aktivnim sportem tak maji zdravotni problemy,vetsina z nich ztloustne nahle vizuelne sestarne maji nemocne vetsinou klouby a cely pohybovy aparat jde do kopru.neco jineho jsou zeny a neco jineho muzi u zen se jeste k tomu prida menopauza a problemy s ni spojene a u muzu prostata a probkemy s ni spojene,abych to shrnula,a vy chcete po lidech,

1.aby dlouho oracovali

2.aby bybli spolu 80let

proc?vzdyt to je urazka samotneho byti.

15
Před 1 rokem

Když jsou dva, mají dva příjmy do domácnosti. Když je vdova( vdovec), tak topí, svítí jako pro dva, ale příjem je jeden. Není to spravedlivý. Proč mají být osamocení ještě diskriminováni?

22
Před 1 rokem
Soukupova Lenka

Je to chytré jako by to vymyslel Fiala

18
Před 1 rokem

Tak špatné by to nebylo. Jen by naše vláda musela přestat s investicemi do zbrojení! Naprosto nepotřebný výdaj! A jen proto, abychom podporovali zbrojní průmysl cizí země! Takové vrtulníky Viper jsou útočné zbraně a nevím na koho naše malá země bude útočit!

14
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt