No jestli ceny budou brutální, nepostihne to jenom obyčejné lidi kteří auto potřebují, ale dožene to celý národ, protože všechno se vozí auty ! Co taková doprava ? To znamená autobusy, vlaky....to nikdo ani na tu jízdenku mít nebude a ve finále budou mít kraje, města vesnice hooodně hluboko do kapsy aby nějaké jízdenky vůbec dotoval......Ono to tak horké nebude.....strašení lidí je současnou doménou médií.....
Dnes nikdo nerozumí budoucnosti, nemá smysl se tím strašením zabývat, poplašné zprávy generují lidé, kteří se tím uspokojují.
Ano politici se předhánějí kdo vice uškodí pracujícím občanům. Je třeba jít v pátek a sobotu k volbám. Pokud se nezmění politika EU tak se občané mají na co těšit.
Jsem pro vystoupeni z EU, abychom se vyhnuli jejich šíleným nápadům s emisními povolenkami a s nucenou elektrodebilitou. Já sám si elektrodebila kupovat nehodlám!
Lidi mají co chtěli. Jen by mě zajímaly ty které se budou říkat třeba v Rusku jak si tam žijou v EU. Anebo v USA. To bude vizitka Evropy teda. Nebo ostuda?
A proto čím dříve opustime ten spolek EU tím lépe. Konec diktátu s povolenkami a zeleným údělem.
Nikdy si bateriové Auto nekoupím,budu jezdit méně a jinak mám skůtra a ten jezdí za 2 litry
Věřím že se bude jezdit na vodík.