Nejde o to,zda to bude stačit.Ale bude to stačit na zdražení a vše co k životu patří? Švýcarsko má stejné obyvatel a řídí ho asi 40lidi s menším platem, než má našich 280ridicich pracovníků a k tomu další našeptávači ministrů, kteří jsou placeni z daní.Tem kteří pracují se zvyšují daně a přes placené administrativni pracovníky se daně rozdeluji na nefachcenky.Je to Kocourkov.
👍
Už je to směšné,jak neustále píšete, že důchodci dostanou zase přidáno.Jen děláte rozbroje mezi mladými a důchodci a pak mladí nechápou, že Ti důchodci si na své penze vydělali prací za celý svůj život.Podle ústavy ČR za svou celoživotní práci mají právní nárok na své penze.
Takže dnešní mládež musí začít poctivě pracovat,aby také oni dostali dle zákona své příští penze.
Sranda bude, až jejich mladší generace bude i na ně házet špínu,jako to oni dělají dnes na současné důchodce.Karma je zdarma a jen čas ukáže jak se jim to vrátí.Také by si mladí měli uvědomit, že i jejích rodiče jsou už třeba důchodci.
Ať nám rozdají žebračenky. Ja si zamlouvám letiště Václava Havla. Prostory u úřadu vlády, u poslanecké sněmovny, u orloje, u Vaclava, na pražském hradě a všude kde bych mohl této vládě dělat ostudu. Když z nás za mlada žrali a žerou dál a snaží se z nás dělat nesvéprávnou lúzu, tak se k nim otočit zády a ukazat světu co vlady dokazali od revoluce udělat z nezadlužené a bohaté a soběstačné země. Co bylo, rozprodali a rozkradli. Nové co vyrostlo bylo postaveno na dluh, a i o to se snaží krachující firmy připravit, prodat za pakatel a rozkrádst. Dál chtějí stát zadlužovat na úkor našich dětí a vnuků. A nám chtějí říkat že to prožíráme. Po nákladech na bydlení a tím spojené energie nám pravda zůstává při dnešní inflaci, už skutečně jenom na to žrádlo. Na lepší potraviny z regalů na vrchu už dosahnou jenom ty co dělají ten vysoký průměr. My zhrbení a nemocní dosáhneme tak akorát na regaly až u země, a na výprodej s trvanlivostí den dva. Taková je realita běžného důchodce. Takový může mluvit o štěstí že se toho alespoň dožil, a to často už ve značně opotřebovaném stavu. Každý už bojuje s nějakou nemocí. Přez zdravotní potíže, kdy musím pochvalit lékaře že mi prodloužili život a dostali mě z těžké nemoci, nedoplacím na lécích tolik jako mnoho jiných. Když v lékárně vidím co doplacejí někteří důchodci, tak si říkam z čeho asi žijí. Ja jsem rád že mám vnoučatum na bonbóny nebo zmrzlinu. Vláda by se při svých proslovech o důchodcích měla chytit za nevymachaná "ústa". Almužnu bybych jim nejraději nacpal tam. Už ale chybí síla. Na to spoléhají, proto si troufají na nás staré. Hanba.
Jurecko nechej si tu almužnu třeba na ten tvůj traktor ,,kde jsi ministroval vše rozdrbane ,,odejdi z politiky nahrávané už máš dost z našich peněz a teď si hraješ na pana spasitele ,,tvůj čas už vypršel věřím že ti to všichni v téhle republice dají sežrat ,,hlavně že ty sis neubral ani haléř hnus styd se
I ten nejblbější důchodce si přeci spočítá nový důchod když si ke stávajícímu důchodu přičte 360 korun, což je samozřejmě výsměch všem důchodcům,tak proč stále vydáváte nové kalkulačky na výpočet.Bylo by možná užitečnější psát o tom proč si poslanci sami nesníží své nadhodnocené platy
Vláda , poslanci a senátoři by se měli stydět. Mnozí z nich pro tuto zem neudělali vůbec nic. Jediné, co umějí, tak je navýšit si platy o tisíce a někteří o desetitisíce. Lidem, kteří tuto zem budovali a dosáhli jinak požehnaného věku se odměňují tím, že jim zvedají penze o pár stokorun. Co myslíte, neměli by se stydět ?
Ať si sníží sobě platy.
Čekal jsem to,že půjdou po důchodcích,nic jiného neumí,Nečas s Kalouskem přidali kdysi důchodcům 40 Kč, když byli u vlády,lidi Fialu volili,čekali asi zázraky a teď vidí tu katastrofu.Je to banda amatérů.
Tohle přidání není ani zavřihubný. To je výsměch. To není ani výsměch ale drzost. Kolik dáme na Ukrajinu to už se nedá ani komentovat. Minulá a nynější vláda se osočují navzájem ale nikdo nepřizná kde je zakopaný pes.
Minulá vláda nedávala na Ukrajinu nic
Na to, o kolik vše opět zdraží, je to opravdu směšná částka.Že jim není hanba!!!!!Oni si v lednu přidají tisíce, někteří už také pobírají důchody a obyčejným důchodcům přidají 360 korun!!!!!!😡😡😡😡😡
Měli by se stydět.
Utíká mi spoustu věcí ani to nechci řešit proč Důchody řeší dlouho a své platy řeší do hodiny.Důvod prostý oni jsou lidé co si řídí svůj příjem kolik dostanou.Důchodcům dají to co zbyde.🙁