Jak je možné, že země zasažena takovou válkou, dokáže v tak velkém množství vyvážet tolik zemědělských produktů. Vždyť jsou všichni ve válce, nebo ne?!
Dobrý den, i přes ruskou invazi jde život na Ukrajině dál. Odkaz Lidé, kteří mohou, chodí do práce, podniky, které mohou, fungují dál. Všichni potřebují peníze, není možné, aby se život v zemi zastavil, došlo by tak ještě k většímu úpadku ekonomiky. Odkaz
Moc ráda jsem vždy nakupovala v Penny, dnes nechodím, ale rodina mi tam stále nakupuje, je to jeden z mála obchodů,kde není vše předražené jako v Albertu nebo Lidlu. Jaké zboží se do obchodů dodává by měla kontrolovat hygiena, než se tam dodá a hlavně by mělo být na obalu vyznačen původ a kdo to balil a pod.🤔🤔🤔
Je to tady ve všech směrech katastrofa !
Tady přece nejde o Penny. Především jde o výrobce. A vězte, že tu salmoneu dám Ukrajinci dodají zcela zdarma. Jsou to velcí dlužníci za české dodávky zbraní na Ukrajinu a tak se musí nějak odvděčit. Tak to má být. Nikdo nemá zůstat dlužen.
Dobrý večer a co si myslím o článku? Nevím co si mám myslet a vůbec co mám na to říct!? Řeknu bohužel,jenom pár slov.Nakupuji v Penny marketu už hodně dlouho a ještě se mi nestalo, že bych koupil něco hodně závadného,aby se to nedalo žrát a bylo mi po tom blbě! Jsem z Plzně a nakupuji na Lochotíně - Lidická ul. A co se týče masa,nikdy nic a to prosím nakupuji v Akčním zboží!Jednu výtku mám a to ohledně úseku Zeleniny.Mohly by se zlepšit v kvalitě!Jinak za mě Penny Market v Plzni - Lidická ul. bez problémů a to tam utrácím 3500 - 4000 kč týdně.A ještě jeden dodatek ohledně článku, přesně stejný článek jsem četl asi před týdnem a obsah byl na chlup stejný! Jenomže se to odehrálo v Tescu!
Salmonela je celkem běžná bakterie, prakticky v každém mase. Když se řádně zpracuje tepelně, není problém. Nebo že by mi pisálek vysvětlil, když jsem jedli ze stejného kusu maso, osmdesáté paní nic nebylo, já byl skore tři týdny v nemocnici a ještě to bylo za Covidu, to tu ještě nic z Ukrajiny nebylo.
Není důležité odkud maso je. Zodpovědný je pouze a jedině prodejce, který má nabízet a prodávat nezávadné potraviny. Pokud se řetězce honí jen po zisku a kupují zboží a neprověřují kvalitu, je to jejich plná zodpovědnost a je jedno, zda zboží pochází z Polska, Ukrajiny či z Číny.
Hm, já kupují maso pouze z Polska, ne však z hypermarketů, nikdy jsem neměla salmonelozu, kecy, kecy, u nás nekupuji ani náhodou, to ať si žerou prasata z vlády, když dovolí aby to sem z UA dováželi.
A kde je kontrola, než jde maso do obchodů? Dříve by se takové maso do krámu nedostalo.
Ano dříve salmonela neexistovala....
V Penny maso nekupuju pokud je z Polska nebo z Ukrajiny ale z Ukrajiny už vidět není!Ale za to je tam hora masa které lidi moc nekupují je to vepřové se Španělska a teď už zase z Belgie a to by mě zajímalo jaký to je nikde se to nedovíte jestli je dobrý nebo jaký
Penny je celkově nepříjemný obchod kde není problém narazit na i jiné hrůzy v regálech.Divím se,že se jeho prodejny rozlézají po republice stále nejvíc.
Protože naší chudi důchodci tam chodí nakupovat po plných vozicich....