1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Takovéhle informace jsou na ho.. Který zakaznik si nakoupí takovou smakuladu a bude ji skladovat? Možná Vietnamské vecerky. NNN

1
Před 1 rokem

Jak tak čtu nejsem sama ,kdo by uvítal fotku výrobků.Představte si ,že fotky z obchodu nás nezajímají.

6
Před 1 rokem
Karin Karin

Taky jsem si to rikal, nechapu.

2
Před 1 rokem

Když nevidím kelímek ve kterém se to prodávalo, tak nevím o co jde Teď nechápu proč jste ho sem nevyfotili.

8
Před 1 rokem

"Vždy čerstvé a levné,to je prostě Lidl", Jenom lžou jako jejich společník Kaufland.Jsoi to nejho

2
Před 1 rokem
Jiří Hatlák

A navíc když u nás stavěli nový obchod Lidl, měli na plotě napsáno, že jde o ekologickou záležitost.... bože, tak ona se doslova zabetonuje strašně velká plocha zdravé louky, která dýchá a oni to nazvou ekologickou stavbou. Ti lidi nevědí, co je ekologie a co tímhle způsobili. Navic hned vedle stojí Penny.

Před 1 rokem

Boooze to říkáte až teď, já ji snědla na kila.Aspon vím kdo mi zaplatí zdravotni výdaje a odškodnění až mi něco bude

1
Před 1 rokem

Nic jiného jsi nezasloužíme, jsme blbci. Nemocný mocný žerou jiné potraviny od dodávkové služby Praha.....

3
Před 1 rokem

Kdybyste alespoň ten výrobek UKÁZALI na fotce, abych si to ověřil. Název si pamatovat nebudu!

8
Před 1 rokem

Pokud někdo kupuje co si může doma udělat sám, dobře mu tak.

10
Před 1 rokem

Nemaji lidi zrat nesmysly .

3
Před 1 rokem

Vyhubí nás jako hmyz

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt