Takovéhle informace jsou na ho.. Který zakaznik si nakoupí takovou smakuladu a bude ji skladovat? Možná Vietnamské vecerky. NNN
Jak tak čtu nejsem sama ,kdo by uvítal fotku výrobků.Představte si ,že fotky z obchodu nás nezajímají.
Taky jsem si to rikal, nechapu.
Když nevidím kelímek ve kterém se to prodávalo, tak nevím o co jde Teď nechápu proč jste ho sem nevyfotili.
"Vždy čerstvé a levné,to je prostě Lidl", Jenom lžou jako jejich společník Kaufland.Jsoi to nejho
A navíc když u nás stavěli nový obchod Lidl, měli na plotě napsáno, že jde o ekologickou záležitost.... bože, tak ona se doslova zabetonuje strašně velká plocha zdravé louky, která dýchá a oni to nazvou ekologickou stavbou. Ti lidi nevědí, co je ekologie a co tímhle způsobili. Navic hned vedle stojí Penny.
Boooze to říkáte až teď, já ji snědla na kila.Aspon vím kdo mi zaplatí zdravotni výdaje a odškodnění až mi něco bude
Nic jiného jsi nezasloužíme, jsme blbci. Nemocný mocný žerou jiné potraviny od dodávkové služby Praha.....
Kdybyste alespoň ten výrobek UKÁZALI na fotce, abych si to ověřil. Název si pamatovat nebudu!
Pokud někdo kupuje co si může doma udělat sám, dobře mu tak.
Nemaji lidi zrat nesmysly .
Vyhubí nás jako hmyz