1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Hyundai Tucson, používám pouze vestavěnou... aspoň nemám problémy v Německu

Před 1 rokem

Používám zásadně autoatlas a zatím jsem zabloudil pouze jednou a to proto, že byla špatně umístěna směrová tabule. Pro orientaci ve městech používám statický streetview,abych viděl, kde odbočit, či kde je cíl cesty. Ukecaná navigace mi do auta nesmí ani náhodou.

Před 1 rokem

Po Evropě nájezdim měsíčně přes 10tis km. Používám zásadně svoji, Tomtom. Vyhledá mi aktuálně nejlepší cestu s ohledem na aktuální situaci. Informuje ne o kolonach 100km dopředu. Vyjedu z Plzně a, vím, že na okruhu je kolona, aniž bych to musel hledat někde na mapě. Ušetřila mi už dny stání v kolonach.

4
Před 1 rokem

Škodovka si kope hrob už s cenami a prd výbavou. Pokud chce toto opravdu uskutečnit, tak je to jen další hřebíček do firemní rakvičky.

14
Před 1 rokem

Tak to pošle Škodu do kopru to přesedlám na jinou značku to je krok zpět ať si to uvědomí , můžou pořádně žrát ale nesmí u toho mlaskat

4
Před 1 rokem

Kdopak to vymyslel?? Určitě hlava mazaná.

6
Před 1 rokem
Jiří Brož

NWO

Před 1 rokem

Vestavěná navigace je výsměch,Garmin vám poskytne výbornou navigaci s on line aktualizací za zlomek těch jejich cen.

3
Před 1 rokem

Hardwerové funkce na doplatek? To je asi dost přes čáru. Za to zařízení majitel už stejně zaplatil při koupi vozu.

5
Před 1 rokem

Další okrádání lidi v přímém přenosu. Tak to funguje nenazranost.

11
Před 1 rokem

V autě vždycky používám vestavěnou navigaci, ty v mobilu stojí za starou belu.

3
Před 1 rokem
Dagmar Volková

Snad naopak ne?

10
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt