Hyundai Tucson, používám pouze vestavěnou... aspoň nemám problémy v Německu
Používám zásadně autoatlas a zatím jsem zabloudil pouze jednou a to proto, že byla špatně umístěna směrová tabule. Pro orientaci ve městech používám statický streetview,abych viděl, kde odbočit, či kde je cíl cesty. Ukecaná navigace mi do auta nesmí ani náhodou.
Po Evropě nájezdim měsíčně přes 10tis km. Používám zásadně svoji, Tomtom. Vyhledá mi aktuálně nejlepší cestu s ohledem na aktuální situaci. Informuje ne o kolonach 100km dopředu. Vyjedu z Plzně a, vím, že na okruhu je kolona, aniž bych to musel hledat někde na mapě. Ušetřila mi už dny stání v kolonach.
Škodovka si kope hrob už s cenami a prd výbavou. Pokud chce toto opravdu uskutečnit, tak je to jen další hřebíček do firemní rakvičky.
Tak to pošle Škodu do kopru to přesedlám na jinou značku to je krok zpět ať si to uvědomí , můžou pořádně žrát ale nesmí u toho mlaskat
Kdopak to vymyslel?? Určitě hlava mazaná.
NWO
Vestavěná navigace je výsměch,Garmin vám poskytne výbornou navigaci s on line aktualizací za zlomek těch jejich cen.
Hardwerové funkce na doplatek? To je asi dost přes čáru. Za to zařízení majitel už stejně zaplatil při koupi vozu.
Další okrádání lidi v přímém přenosu. Tak to funguje nenazranost.
V autě vždycky používám vestavěnou navigaci, ty v mobilu stojí za starou belu.
Snad naopak ne?