Mluvit o disidentech 34 let po revoluci je zavádějící a dobrý bonus pro ty kteří se váleli po kavárnách nepracovali a jen kritizovali.Odmena by měla býti za práci a ne politický postoj a hlavně odměnu tomu disidentovi na hradě jen tak dale
Jednorázová odměna 100 korun... To tedy je fakt odměna! Ale beze srandy. Nebyli jsme disidenti, ale nehodili jsme se do krámu. Emigrant v rodině nás omezoval, protože kdykoliv se naskytla příležitost k postupu nebo lepší práci, znamenalo to stop. Nárokovat jakoukoliv kompenzaci nás nikdy nenapadlo a nikdo ji ani nenabízel. Jinak řečeno, start vymyslel další sviňárnu...
Mám naprosto totožnou zkušenost. Navíc měli ti tzv. disidenti na odpracování povinných let 35 let od převratu 1989.
...proč nedáte do titulku "disidentům se zvýší důchody", ale napíšete všem těmto Čechům, což je voda na mlýn pro lidi, kteří čtou jen ty titulky...ale rozpolcovat, to je úděl médií a tištěných především...
👍🇨🇿
Všichni píšou jak nemohli za starého režimu studovat , a přitom ve vládě teď i dříve sedí lidé s vysokoškolským vzděláním a studovali ve starém režimu tak jací chudáci
...👍
100,- Kč jednorázově pro účastníka odboje, to se chudák moc nerozšoupne 😁 Tak je alespoň uvedeno na konci článku, takže není co závidět 🤔 Ale teď už vážně... moji rodiče se také jaksi nehodili komunistům do krámu, otec živnostník, matka tzv. narušitelka systému a já neměla šanci studovat, tudíž jsem ihned po absolvování základní školy nastoupila do práce. Taková šílená doba to byla, ale o nic nežádám, život beru, jaký je. Hlavně zdraví ☺️
Přesně, takových nás je spousta. Děda byl Němec, tak ho odsunuli a babičku s mamkou, vozili k výslechu zhruba co půl roku. K tomu ještě, můj otec byl silný katolík a mě díky tomu všemu, nevzali do pionýra 🙁😂. Asi půjdu žádat odškodnění za křivdu. 😂.
Určitě dostávají důchod z ciziny a tady neodvedli nic ale stát je štědře odmění a jak je vidno najednou tady máme kupu disidentů
Po takzvaném “SAMETU”mohli všichni DISIDENTI pracovat pro stát…
No však ne…ale přišel důchodový věk a státe dej.
Dostanou průměrný důchod,na který mnohých důchodce nedosáhne.Nebo se pletu?????
Když vsichni,tak všichni pokud mají odpracované roky,tak důchod dle tohoto výdělku.Ale když nemají odpracováno ať jdou na zelené do zahraničí.Jinak je to svinarna od statu
👍👍
Ať Dostanou tolik, kolik si do toho pytle naházeli!!! Já mám odesláno 47let, kolik mají ti ,,dysydenti,, Jurečko? Těším se na volby vy šmejdi traktoristicky!! Pak vám pomáhej Bůh!!! ☹️☹️
To je dobrý oni šli za lepším a ještě dostanou od státu. Mi jako blbci pracovali doma a odváděli daně. A dostali ubohej důchod. Při kterým musím na brigádu abych měla na léky