Lidi co jste čekali. Za ODS nikdy prosperita nebyla a nikdy nebude. Jsou to jen raubíři státní kasy i vašich peněženek a bezkonkurenční tuneláři. Pro mě jsou doživotně nevolitelní.
Ano, co jste čekali? Ze školy si přeci musíte pamatovat, že když se spojí červená barva s modrou, tak vznikne jaká? Fialová
Zbabělí český národ jinde ve světě by byl celý národ v ulicích a požadoval demisi bez nároku na odchodné a soudně trestat za vlastizradu
A vy do ulic chodíte? Byl jste v Praze když se stávkovalo aby vláda podala demisi?Nebyl že?😡 Další stávka se chystá tak snad bude lidi víc.Jenže jim se od korytka chtít nebude😡tak doufám že stávka bude velká jak v roce 1989
A já myslel, že chtějí zlikvidovat dotování Babiše, ale omyl, oni zlikvidují celou ČR.
To nedokázal ani rakouský občan v čele německé armády a teprve komunisti.
Jsou to svině😡Nám všechno vezmou, ale oni si platy nesníží.V lednu si opět zvednou platy o tisíce.😡Strkali a strkají peníze do UA a my jsme na tom pak bytí.Díky jim nám všechno berou a zdražují, hovada😡.
Tak jistě..My platíme život UA, aby zde mohli zit jen tak..,A vláda nic…Ta jen sobě navyšuje platy
Pripada mi ze si znas udelala vlada toaletni papir ne ze vlada na vydajich nesetri ale rozhazuje neziskovky kdyz nemam nedam na zbrojeni ukrajiny 45 miliard celkem vlada da na uk 100 miliard duchodcum sebere a da na uk nebo armada kdyz jednou nemam tak nemam politici si sahli na platy ne pridali si na opravu domu po prarodicich kdyz nemam tak nedam mohl bych dal jmenovat dalsi a dalsi zdravotnictvi nemame leky ale do uka je posilame ministra zdr.zakoopat zahrabat a posipat soda bicarbonou aby ho zem rychlej travila lide uz nemani kde brat ale vlada si placa lo ramenou jak dobre vladne na kompost snima
No však ano byl jsem si vybírat léky v lékárně nemocniční kde by toho měli mít dostatek na krevní tlak a na srdce na úpravu srdecniho rytmu a v lékárně mi řekli no máme jen zbytek s končící expiraci konec září tak jsem byl nucen vzít už s s touto ex s tím že říjen a listopad budu užívat už po no to je jasné kde skončily ty prášky které tet nejsou ani na TK až pak nebudou vůbec tak mě aspoň s teho jebne a dalším naším občanům co léky potřebují , ať nemusím zažívat tento bordel co se zde děje co k tomu dodat.
Co budou pětidírky volit v příštím díle ?
Dobře nám tak.. Nic jiného si nezasloužíme.. Jsme národ tupců a ukejvanych ovcí. Všichni nadávají, ale zádel zvedne jen mizivé procento národa.. Ono je lepší žgryndat doma nebo u piva.. Děje se tolik, kolik jim dovolíme. 16.9. měl Václavák prasat ve švech.. Ale bohužel.. Proberme se, je to o nás a nikdo jiný to za nás nevybojuje
Velká gratulace všem, co tuto pětidemoliční vládu volili. Doufám, že to odnesou nejvíc, aby se jim v hlavě rozsvítilo.
Nebojte, už jsou někteří v zadnici.Podnikatelé už nezvládají platit energie a co se tyče nafty a benzínu už taky budou v háji.Ti co mají svoje podniky , salóny,obchody a td a budou platit daně s nemovitosti tak brzy skrachují.
Tato vláda neumí nastartovat ekonomiku aby do státní kasy šly peníze. Naopak je brzdou ekonomiky. Podnikatele tlačí k zemi. Jediné co umí je odirat lidi o peníze a rozazovat je. Nejhorší neschopná vláda od roku 1989.
Už ani nepomohou 2 svetry na zimu,spíše na vládu deka.Neskutečná hovězí indivindy.K vulgárním slovům nemám daleko.Proto si přidali,protože věděli,jak to dopadne,vše předem připraveno a prý Babiš,víte co......nas....