1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Tak společné sprchování se sousedkou určitě má něco do sebe.Ale musí se střídat byty. Ušetří se za vodu,a když se to posune tím spravným směrem, tak se může zažít i pěkný večer

16
Před 2 roky

marně přemýšlím jak uvařit v myčce a současně mýt nádobí v myčce ? fakt nevím. to přeci musí uplavat do kanálu ne? Logika mi to říká. Asi mám tu logku blbou .

2
Před 2 roky

To si pamatuju ještě ze školy, asi kolem roku 1970. Po celé republice koloval kreslený obrázek s heslem "Šetři vodou, sprchuj se s přítelem", Takže nic nového.

2
Před 2 roky
Jan Vojkovský

tak já jsem v 70 letech chodila taky ještě do školy ale že by jsem zaregistrovala to co píšete to fakt ne. Šetři vodou --- to ano i zhasínej, to si pamamtuji ale sprchovat se s někým? To fakt ne.

4
Zobrazit další reakci

Pořiďme si necky,kdo má sprchu,vodu ohřát na sporáku a vykoupe se jeden po druhém i pětičlená rodina třeba,v jedné vodě 😁

6
Před 2 roky
Cipcerová Miroslava

A pak v ní vyprat

4
Před 2 roky

A sama si lehne na hodinu do vany a bude mít doma 24 a více stupňů a bude chodit do nejlepších restaurací...

18
Před 2 roky

Ještě že máme asi 200 metrů řeku Otavu! Počasí je prozatím dobré, tak se koupeme tam. Když vlezeme pod bubny, tak nám to i pěkně promasíruje záda!! Horší to bude, jestli zamrzne!!! To si pro jistotu koupíme sekery na prosekání ledu!

12
Před 2 roky

Na co ještě ti političtí myslitele nepřijdou? Řáda s nich by své příspěvky mohla posílat do Dikobrazu tam by se možná uživili.

21
Před 2 roky

Vařit v myčce asi ne. Ale zavařovat ano. Na 70°C. Takhle "zavařujeme" (spíš pasteurizujeme) doma vyrobené sirupy např. z černého bezu. Radši z květů než z plodů, ty občas "chytnou plíseň".

2
Před 2 roky

Proč by se měli lidé koupat?Dříve se taky nekoupali a přežili to.Staci si občas umýt ruce a vodu použít na splachnuti jednou týdně.

15
Před 2 roky
Jaroslav Kantor

Nebudu splachovat a kdo bude platit ucpanou kanalizaci? Zřejmě takový na hlavičku, jako jste Vy!

Zobrazit další 4 reakce
Před 2 roky

Hledám štíhlou ženu ve věku od 40 do 50 let pro společné sprchování. Na oplátku bych si u vás něco ohřál v troubě. Zn. ušetříme :-)

7
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt