1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Zvlastní zkušenosti vám všem mohu jen dát varování. Vidina nenošení brýlí mě také pohltila, absolvoval jsem laserovou operací. Brýle na dálku jsem přestal na několik let nosit. A dneska děkuji lékařům ve všeobecné vojenské nemocnici,že vidím na levé oko a na pravé na 50%. Laserové operace jsou prachsprostý kšeft kdy vám celou pravdu neřeknou. V pozdějších věku je vysoké riziko že se může rohovka zdeformovat a pak zpátky v lepším případě brýle. V horším ani nemyslet.

Před 2 roky

Operované oči mám přes 10 let (Duovize Praha), v obou očích multifokální čočky a těch cca 50.000,- Kč byly nejlépe investované peníze mého života. Je mi 66, kam se podívám, je to ostré a naprosto neznám pocit z "unavených očí". Považuji to za zázrak. Před operací jsem trpěl šedým zákalem, nepřečetl jsem SPZ auta u kterého jsem stál, po operaci jsem zjistil, že svět je krásně barevný a nemá jen tu hnědou špínu co jsem viděl dříve. Když jsem chodíval na pivo, tak jsem z lavičky vždycky hleděl na flek jiné barvy nějakých 100m daleko. Při prvním pivu po operaci jsem zjistil, že je to cedule s názvem ulice a jméno jsem přečetl. Jsem nyní jiný člověk, žiji a neživořím.

Před 2 roky

Uff, konečně v Gemini mohou přestat s aplikací vnitroočních čoček z Indie, které podvodně vydávali/vydávají za příplatkové britské superčočky! Dobrá zpráva pro pacienty. Ještě by mne zajímalo, kolik tato nová metoda pacienta stojí.

1
Před 2 roky
Anna Lavrova

Ano, také jsem čekala, že se dozvím cenu...

Před 2 roky

Skvělé!

7
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt