1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Zjistili tak pěkný h....

5
Před 3 roky

Supernovy a černé díry jsou jako extremně horké a absolutní nula.Černá díra vzniká výbuchem supernovy z které se stane neutronova hvězda a z které se potom může stát i černí díra.Když supernova vybuchne, tak se něco z ní rozplyne a něco se zase zcvrkne.Každá nebeská koule je totiž jako cibule z několika vrstvy.Výbuch může začít jednou vrstvou ,která dovnitř něco stlačí a ven něco vytlačí.V podstatě jde o specifickou gravitaci a odstředivou sílu,která vesmírem vládne.Dále je možné si to představit i tak ,že se něco vždycky odvrtává nebo zavrtává.Dale platí pravotočivé a levotočivé pohyby,kterýma se zase definuje antihmota.

4
Před 3 roky

,,Astronomové objevili co existuje uvnitř i vně. "

Vynikající zpráva. Takže už tam někdo byl a novináři o tom mlčí. Píší stále tak maximálně o díře v rozpočtu.

1
Před 3 roky

Autor má tak nepřeberné množství zaměření a pseudovědeckých článků, že není divu, že si plete černou díru, čeví díru a kvasar. A myslí si, že to osere blbě vysvětleným zakřivením časoprostoru.

2
Před 3 roky

Tak nějak jsem nepochopil tu úvodní fotku u článku. Kvantová teleportace v představě autora? Aby to s tou ženskou a kočkou nedopadlo jako kdysi v tom horroru Moucha.

Před 3 roky

Jo, tohle jsem potřebovala vědět 😁🙄.

2
Lada Husáková

Napsala jste to dřív jak já 😁

Před 3 roky

Članek je špatne napsan těško se chape pro nas běžne smrtelniky.

2
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt