Zjistili tak pěkný h....
Supernovy a černé díry jsou jako extremně horké a absolutní nula.Černá díra vzniká výbuchem supernovy z které se stane neutronova hvězda a z které se potom může stát i černí díra.Když supernova vybuchne, tak se něco z ní rozplyne a něco se zase zcvrkne.Každá nebeská koule je totiž jako cibule z několika vrstvy.Výbuch může začít jednou vrstvou ,která dovnitř něco stlačí a ven něco vytlačí.V podstatě jde o specifickou gravitaci a odstředivou sílu,která vesmírem vládne.Dále je možné si to představit i tak ,že se něco vždycky odvrtává nebo zavrtává.Dale platí pravotočivé a levotočivé pohyby,kterýma se zase definuje antihmota.
,,Astronomové objevili co existuje uvnitř i vně. "
Vynikající zpráva. Takže už tam někdo byl a novináři o tom mlčí. Píší stále tak maximálně o díře v rozpočtu.
Autor má tak nepřeberné množství zaměření a pseudovědeckých článků, že není divu, že si plete černou díru, čeví díru a kvasar. A myslí si, že to osere blbě vysvětleným zakřivením časoprostoru.
Tak nějak jsem nepochopil tu úvodní fotku u článku. Kvantová teleportace v představě autora? Aby to s tou ženskou a kočkou nedopadlo jako kdysi v tom horroru Moucha.
Jo, tohle jsem potřebovala vědět 😁🙄.
Napsala jste to dřív jak já 😁
Članek je špatne napsan těško se chape pro nas běžne smrtelniky.