1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Já tedy tomu moc nevěřím. Protože jestli je plně očkovaný, a dodržuje všechny vhlášky MZ, nosí poctivě respirator ffp2, dodržuje rozestupy atd., tak přece nemůže chytit toho vira z netopýra. Jinak by to znamenalo, že si z nás dělají srandu. A tomu snad nevěří ani ten největší konspirátor. Ledaže....?

26
Před 3 roky

přeju mu brzké uzdravení, dá-li se to při jeho průběhu tak říct. Ale nechápu jeho postoj "loutky" vzhledem k celému tomu ancáblu a Babišovi. Dál nechápu jeho postoj právníka k tomu, co vydávají. Jako vystudovaný právník by měl prvně namítat, že je to nesmysl, a že jim to někdo otluče o hlavu.

Za mě je tam zatím úplně zbytečný a to co přednese před národem může dělat kdokoliv jiný.

20
Před 3 roky

Ale jsem zcela přesvědčený, že kdybych nebyl očkovaný, nebudeme spolu dělat v tuto chvíli rozhovor...... Vojtěch je zcela přesvědčen, že lehký prběh má díky očkování. Jak by mluvil, kdyby měl těžký průběh?

Manžel kamarádky, očkován 2 dávky. Nebyl schopen ani chodit. (37.let)

Těch lidí je víc.

Proč nám občas ukázali z nemocnic jen neočkované z těžkým průběhem. Proč neudělali rozhovor s někým očkovaným, kdo se těžce léčil. To už se prostě do této nehodí, že?

Už je to unavující, já nikomu neberu očkování. Když chcete, očkujte se. Ale tyhle kecy. Znám hodně neočkovaných, kteří prodělali covid s tak mírnými příznaky, že dokonce pochybovali, zda vůec měli covid.

12
Před 3 roky

Zase trochu té propagandy!! Pan ministr Vojtěch má po očkování stejný průběh nemoci jako můj neočkovaný partner...hmmm..co raději neházet všechny lidi do jednoho pytle..mladé, staré, nemocné, zdravé!!! To že mám covid ještě neznamená že umřu nebo budu muset do nemocnice..ona je to hodně individuální záležitost, tak jako jakákoliv jiná nemoc. Co jednomu ublíží, tak druhému ne!!!

17
Před 3 roky

No nedávno jsem viděla fotku kde je pan Vojtěch a doktor jak mu do ramene přikládá jakoby nějakou ampulku bez jehly.

Takže pokud se to takhle dělá...🤣🤣🤣

Ano je jasný že se ta fotka dá zpochybnit ale já tomu věřím že to tak doopravdy je.

Škoda že to sem nejde dát.

7
Před 3 roky
Marta Kotlářová

Ale všechno jde,když se chce.

Před 3 roky

Karantená má být ihned po zjištění nákazy ne? Hlavně že dával ještě rozhovory a to už věděl že je pozitivní "komedie" Necítil jsem se dobře, tak jsem si zašel na test? 800kč si přece nemůže dovolit více lidí co se necítí dobře !!! A s očkováním jdi Vojtěchu do 'ty víš kam'

14
Před 3 roky

Kalí vodu předsedo, jen chtějí zavést falešnou stopu, že i oni se nakazili! Těch známejch, nakažených, je najednou nějak moc!!!

32
Před 3 roky
Milan Ševčík

Vy asi nevěříte ani tomu, že je v komínu tma.

13
Zobrazit dalších 10 reakcí
Před 3 roky

Pane ministře , přesně jak popisujete jsem šel také , žádné další symptomy jsem nemněl a dokonce dříve než mi přišel výsledek s testu jsem se cítil úplně komfortně , nebýt pozitivního testu , tak sem šel do práce protože už se cítím výborné a za to vděčím tomu že jsem se NEOČKOVAL a prošel jsem tou strašnou nemoci dříve než vy kterému jak tvrdíte lehký průběh zajistila vakcína a to mi je minimálně o 20 let víc než Vám a mam alespoň 30 kg vice než vy (trochu nadváha)

5
Před 3 roky

Pokrytec!!sám říká že by mohl někoho nakazit tak šel na test a sám tu pouští očkovaný kam chtějí a prskat můžou kde chtějí!je vidět že to nebyl omyl ale cílené roznášení nakažlivé nemoci 😅to je šašek 😅

28
Před 3 roky

Pěkně kecá očkování vůbec nemá ,mám fotky , jak ho očkují a injekční stříkačka nemá jehlu ,takovej lhář ,že mu není rovno . Dělá jen z lidu blbce nic víc. Měl by jste říct pravdu Vojtěchu nikdo ve vládě neni očkování tak přestat už lhát ....

8
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt