Teda já sem fakt zdrcenej... Ještě, že tuhle celebritami prošpikovanou famílii máme. Jinak by asi nevyšly zprávy....Tak ještě něco o staré Žíle a budoucí bordelmamá ( v lepším případě) Kordule, ať se můžu vyzvracet a jít si po svém....
Celý je to blbost.Co by asi nějaká ženská měla z toho,že klofne "sice " Soukupa ale přes 50 tiletého chlapa s ročním dítětem 🙄😬.Co se musí krmit,přebalovat a být mu k dispozici 24 hodin.Nic záviděníhodného.Jestli tohle nějaká žena označí za nejkrásnější den,no nevím nevím.Starat se o roční dítě a ještě cizí je spíše pořádný opruz než krásný víkend.Normalní ženskou tohleto nebere.Romantika ve dvou to určitě nebude😏.
Prachy,prachy a zase prachy
Můj bývalý přítel si vzal mojí kamarádku. A co. Máme už každý svůj život, mám svou rodinu,ale zároveň dva nejlepší přátele, vždy ochotní mi pomoci. Takový je život a není třeba z toho dělat drama. Pokud nejste ,,celebrita,,.😅
Pan redaktor by si měl doplnit znalost češtiny. Chvíli jsem přemýšlela, kde se ta paní procházela, protože "mezi polemi" jsem nikdy neslyšela. Pak mi došlo, že měla být mezi poli. Podle pana redaktora se patrně vzor moře skloňuje úplně jinak, než nás to učili ve škole. Se všemi mořemi?
Bylo by na čase tu nemocnou Agátu už kopnout i se Soukupem do......?
Jak se chová ona, se chovají její kamarádky na E55.
Za chvílku bude mít zas nového!!
Opravdu nulová sebereflexe , sama jim vodila hned několik " tatínků", vždy jen na pár týdnů , chudáci ty děti
A Kryšpín jim kontroloval velikost ptáků ?
Ona se může vdát a p.Soukup si nemůže najít partnerku?co to je za logiku.ta je tak falesna,přitom ona ukončila vztah.ubohé
No a však Agáta se vdala a vyčítá jí to někdo....kdyby si radši všichni uvědomili že tím trpí děti..... já bych se za takové rodiče styděla
A pořád nám naskakuje, proč ? Nemají jiné zprávy ?
To je kus hovězího ,a že Rozárka bydlí pod jednou střechou s cizím mužem ,který ji krmí ,přebaluje a hlídá to je v pořádku.
Tak Soukup nesmí mít ve společnosti dcery jiné lidi a Hanychová jo? Trochu divné, ne?