1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

To jako to pravítko bez křivek? To jsou hříšné vnady?🙈

21
Před 1 rokem

Strašný, ani to nebudu komentovat. Asi by se neměli zveřejňovat takové fotky v plavkách a nebo k tomu dát jiný komentář.

Před 1 rokem

Kde jsou ty hříšně vnady. Nezlobte se na mne vidím jen korpulentní dámu a kdyby byla nahá ,tak by to ukázala ještě více gravitace tak jako na mě. Kůža je mě veliká a jsem zmuchlaný jako papír od sekané.

Proč někdo stále tendenci o něčem lhát. A vám novinářům nevadí , že jste považování za nejhorší stoka jako řemeslo? Kolik atraktivních stejně starých brunet tam bylo ten den 10000?

34
Před 1 rokemUpraveno
Petr Vlk

A podle vas by se melo psat o krasnych zenach, ktere jsou vycpane silikonem, ze jsou krasne? Za me je treba Alena krasna. A muze to byt subjektivni vec a kdybyste s Alenou nekdy stal v jedne mistnosti, tak vite, ze opravdu krasna je a navic nema v hlave prazdno. Nemusite tady psat vase prirovnani k papiru od sekane, to bylo trosku pres caru, stale je zde slusnost na miste a evidentne mate nejaky problem, kdyz si myslite, ze by se o ni nemelo psat… nejaky vas komplex…ona se dokazala prosadit alespon pres hranice a ne byt jen na ceskem rybnicku, kde jsou opravdu kolikrat smesne kreatury. Budu si cist radeji o ni, nez jak se Nela Slovakova chovala v Dubaji nevhodne.

19
Zobrazit dalších 8 reakcí
Před 1 rokem

Pěkná paní asi i chytrá,ne jako některé blbky typu Agáta,ale že bych se za ní ohlížel to asi ne.Takových padesátnic, které se umí o sebe postarat i bez peněz, které má paní Šeredová a i hezčích znám a potkávám docela hodně a s lepší postavou.Čas nezastavíš ani článkem.Jinak ji přeji aby ji to vydrželo co nejdéle a aby byla šťastná a zdravá.To je nejdůležitější !

28
Před 1 rokem

tahleta stará fotka, kdy byla těhotná se svým třetím dítětem je už tak ohraná, že je to až trapné... co třeba něco aktuálního.. třeba to, že je to pohledná ženská se třema dětma, která ze sebe nedělá dvacetiletou krávu

35
Před 1 rokem

Nějak tam nevidím ty hříšné vnady,ale aspon ze sebe nedělá dvacetiletého diblíka jako pomatená Třeštíková.

20

Holt, už je to věk, to se nedá nic dělat. Ale pořád to řeší přirozeně, žádné umělotiny a liftingy, v tom jí fandím

25
Před 1 rokem

Normální tuctova ženská. Co ma ten pisalek doma, že se mu tohle líbí?

17
Před 1 rokem

Po dvou dětech slušná postava. Modelku bych v ní už nehledala...prostě paní středního věku.

11
Před 1 rokem
Alena Picková

Po třech ....

7
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Už si nemůže dovolit bikiny. Na to nemá postavu.

6
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt