Určitě se neplížil... jeho povinností bylo, jako každého politika, vzpomínku uctít a tak se na místo piety holt dostavil!! Nemusí u toho mít davy jako ostatní pokrytci a v brzkých ranních hodinách proto, aby se nemusel nechat urážet takovými pokrytci a sprosťáky, kteří si tento svátek berou každým rokem za své... urážet ostatní a překřikovat svoje svědomí!! Je mi víc líto Kocába a jemu podobných....
Ještě se mají naši hoši od americké SS co učit.(Secret service).
Nyní je přenos z ulice, kde Kocáb vystupuje, proč on a dav lidí nemá respirátory, covid nabírá neuvěřitelně na síle a oni se shlukují a nedodržují opatření. Pak se nadává na vládu, co budou dělat, že jsou nemocnice přeplněné. Hrůza. A navíc prostor neustále v médiích neočkovaným a jejich odpor, proti očkování. Doktoři a sestry musí být právem naštvaní, když bojují za záchranu a vysokým počtem neočkovaných pacientů ( 70-80% ).
Řekla bych, že to není aktuální snímek, už podle oblečení. Své konto si tento zbohatlík nepořídil tvrdou manažerskou prací, protože to ani neumí.
Pane Kocábe , stále lžete, Rusy jste nevyhnal, to už v roce 1988 byla podepsaná dohoda o odsunu Ruských vojsk. Velmi by mě zajímalo, zda jste odškodnil, ty co jste okradl s p. Kratochvílem. S kterým jste vlastnil fond. To není pomluva ale naplno to Vám to řekl v TV Nova tehdy, ředitel Národní galerie Milan Knížák. Cituji doslovně, zda jste ty okradené lidi konečně odškodnil. Zda ne, tak slovo morálka vůbec nevyslovujte.
to víte pan Kocáb má dvojí morálku. Jednu pro sebe a druhou pro ostatní.
Kdy už všichni pochopí že podíl toho šaška na odchodu Sovětských vojsk je trapný pokus o vavříny. Hranice ČSSR-NSR bylo nejvíc horké místo celé studené války (snad až na Kubu) Na našem území byly dislokovány elitní prvosledové divize které byly celou dobu udržovány ve stavu maximální připravenosti. V podstatě stačilo písknout a děly by se věci proti kterým by byl 68mý rok docela nuda bez událostí. V Sovětské armádě minimálně na úrovni divize byl k dispozici jak by se dnes řeklo antiVIP tým pro který by nechat "zmizet" njákého Kocába byla docela rutina, za pár dní by zmizelo i několik z těch co by se přehnaně zajímalo kam zmizel a byl by klid.
Kocáb byl první kdo vehementně popíral pravost dokumentů nalezených v ruských archivech z kterých bylo jasné že Sovětská vojska na našem území měla rozkaz do revoluce nezasahovat a v případě že se situace zvrhne tak že by se Lidové Milice utrhly z řetězu byl rozkaz k jejich eliminaci.
To jak rychle proběhl odchod Sovětských vojsk je zásluha jednoho podpisu od M. S. Gorbačova.
Ty elitní divize sem měl možnost vidět. Podvyživení pologramotní vojáčci, kteří nám měli za imperialisty. A namachrovaní důstojníci, kteří by prodali i ty vojáčky, kdyby je někdo chtěl.
Jan
Stačilo jeho vystoupení v Matiční, kde nic nevyřešil. No, on nikdy nic jako ministr nevyřešil....kdysi jsem ho jako hudebníka uznával, ale co se dal na politiku, tak je z něho kašpar. Jeden neví, jestli je to politický umělec nebo umělec,pletoucí se do politiky..zase se odněkud vyloupnul a chce svoji zašlou slávu?
No s tím lvím podílem na odchodu ruských vojsk bych byl opatrný. Spíše to vypadá, že si Kocáb přivlastnil něčí politické rozhodnutí. Kocáb vedl parlamentní komisi, která dohlížela na jejich odsun. Takže vykonával svoji práci. Tečka.
Ale tečka skutečná, ne jako u covidu.
ano, StBak Bures na narodni opet pod rouskou tmy a s ostudou, jak jinak, jednou agent, vzdycky agent, ale letos uz opravdu naposled, za rok uz snad bude mit uplne jine "starosti" a uz aby to bylo!!
Ano, za rok se bude vyhřívat na Hradě...☺
"Babiš se plíží" 😄😄 Na Dietla nemáš dramatiku a na prezidenta už vůbec ne ! Jsi jedním z bezvýznamných rádoby umělců, kteří když jim došla šťáva tak se dali na politiku.
Mě mrzí, že u nás existují tací hlupáci a hulvati, že by byli schopni házet vajíčka. Stupidní. Ať je to házení čehokoliv po komkoliv.
Není mi líto AB, ale těch ubozaků, kteří by toho byli schopni. Je mi za ně trapně.
AB, kdo z premiérů dává celý svůj plat na charitu? 250 000 Kč/měsičně/
možná nový premiér. Těch ubožáků mně není líto, možná to chce pro ně
najít práci , aby se nemuseli takto angažovat za mrzký peníz ,který obdrží
za účast na demonstracích.
Co ty jsi zač? Hrůza... Mně je tě také až líto. Svět kamer je ale omamný a tak plácáš nesmysly a ani se nestydíš, nebo trošku jo?
Má pravdu Ti jsi ještě čural do plenek tak zmlkni.