1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Tak se mi zdá, že všichni za ANO jsou nějak postižení

18
Před 5 měsíci
Jar Kubatova

Tam se to mentální postižení očekává a taky hamižnost , Vrána k vráně, normální člověk by se ano obloukem vyhnul.

10
Před 5 měsíci

No hlavně, že jsme platili tomu pánovi za jeho soukromý solární byznys.

25
Před 5 měsíci
Aleš Friedrich

vy ste platil leda tak h... 😂

22
Zobrazit další 3 reakce
Před 5 měsíci

Zelená guma s gulama vypouští své plky .

16
Před 5 měsíci

Vládní propadlík opětovně začíná se svými moudrostmi.V minulosti propadl tak ať raději mlčí

20
Před 5 měsíci
Jan Červenka

To jste vzal kde, že propadl?

V jeho období dostávala ODS 30-36%.

6
Zobrazit dalších 6 reakcí
Před 5 měsíci

Zloděj Topol se ještě k něčemu vyjadřuje. Jemu jako zelené gumě ten stav vyhovuje

10
Před 5 měsíci
Jan Kováč

Ne že bych byl příznivec Topolánka ale zajímalo by mně co ukradl.

Před 5 měsíci

Vrať se do hrobu, Topolane. Ty už nikoho nezajimáš, ať vybleješ co vybleješ.

13
Před 4 měsíci
Kovac Miroslav

Já ho vždycky uznával..Jeho doba se mi líbila..Brali jsme hodně peněz a všem se nám lidem okolo mě dařilo.. Každému se ale líbí něco jiného..Tehdy byl veřejný nepřítel č.1

Paroubek..To byl začátek populismu v Čechách..Tehdy ještě neuspěl..Dnes cítí šanci na kterou čekal..Pro něj je, čím hůř tím líp🤨💀

1
Před 5 měsíci

to co si myslí většina národa je něco úplně jiného než si myslí tento zkrachovalý politik.

15
Před 4 měsíci
Stanislava Franková

Tak zaprvé Topolánek nikdy nezkrachoval.☝️.To že dva odpadlíci z Věcí veřejných shodili jeho vládu..to se může stát každému🤣..A to co si myslí né většina národa, ale většina diskutujících na diskuzních fórech je mi vážně šum a fuk..Mě spíš zajímá co si myslí spokojení a vzdělaní, samostatní pracující lidé s rodinami a zdravými vztahy mezi lidmi..To byste se divili..Nesmíte dělat průzkum podle nálady v hospodách a na diskuzích..Nesmíte věřit všemu co se tady píše..Chodím do hospody Haus Solidarita ve Strašnicích a tam se to, co se píše na fórech a nebo co se povídá v hospodách na ostravsku určitě neodehrává..To fakt ne🤦🤣🤣🤣🤣..

7
Před 5 měsíci

Volím ANO 🇨🇿

22
Před 5 měsíci
Ladislav Pelánek

Volit znamená být si vědom důsledků...

5
Před 5 měsíci

Tady je jasně vidět, kam se bude ubírat politika hnutí ANO, pokud vyhraje volby. To není populismus. To je holý fakt.

9
Před 5 měsíci

Je to asi další ódéesácká "investice" ze které nebude žádný přínos.

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt