Tak se mi zdá, že všichni za ANO jsou nějak postižení
Tam se to mentální postižení očekává a taky hamižnost , Vrána k vráně, normální člověk by se ano obloukem vyhnul.
No hlavně, že jsme platili tomu pánovi za jeho soukromý solární byznys.
vy ste platil leda tak h... 😂
Zelená guma s gulama vypouští své plky .
Vládní propadlík opětovně začíná se svými moudrostmi.V minulosti propadl tak ať raději mlčí
To jste vzal kde, že propadl?
V jeho období dostávala ODS 30-36%.
Zloděj Topol se ještě k něčemu vyjadřuje. Jemu jako zelené gumě ten stav vyhovuje
Ne že bych byl příznivec Topolánka ale zajímalo by mně co ukradl.
Vrať se do hrobu, Topolane. Ty už nikoho nezajimáš, ať vybleješ co vybleješ.
Já ho vždycky uznával..Jeho doba se mi líbila..Brali jsme hodně peněz a všem se nám lidem okolo mě dařilo.. Každému se ale líbí něco jiného..Tehdy byl veřejný nepřítel č.1
Paroubek..To byl začátek populismu v Čechách..Tehdy ještě neuspěl..Dnes cítí šanci na kterou čekal..Pro něj je, čím hůř tím líp🤨💀
to co si myslí většina národa je něco úplně jiného než si myslí tento zkrachovalý politik.
Tak zaprvé Topolánek nikdy nezkrachoval.☝️.To že dva odpadlíci z Věcí veřejných shodili jeho vládu..to se může stát každému🤣..A to co si myslí né většina národa, ale většina diskutujících na diskuzních fórech je mi vážně šum a fuk..Mě spíš zajímá co si myslí spokojení a vzdělaní, samostatní pracující lidé s rodinami a zdravými vztahy mezi lidmi..To byste se divili..Nesmíte dělat průzkum podle nálady v hospodách a na diskuzích..Nesmíte věřit všemu co se tady píše..Chodím do hospody Haus Solidarita ve Strašnicích a tam se to, co se píše na fórech a nebo co se povídá v hospodách na ostravsku určitě neodehrává..To fakt ne🤦🤣🤣🤣🤣..
Volím ANO 🇨🇿
Volit znamená být si vědom důsledků...
Tady je jasně vidět, kam se bude ubírat politika hnutí ANO, pokud vyhraje volby. To není populismus. To je holý fakt.
Je to asi další ódéesácká "investice" ze které nebude žádný přínos.