Opět stejné řeči. V Iráku se bojuje za Česko a Evropu, později stejné řeči Afganistán , Lybie, Nyní Ukrajina. Škoda jen těch mrtvých co za věc bojovali i když byli za to placeni.
A není to snad pravda, že se na Ukrajině bojuje za nás?
Topolánku ty jsi ze Vsetina že jo? A chodil jsi na Trávníky do ZDŠ. Už tehdy ti měli dát trojku z mravů. Oni to ale neudělali,no a proto jsi taký jaký jsi.
Správně, zná ho celý svět. Nějakého Michalika zná jen moje třeti voko
Tupohlávek je a byl zadarmo drahý člověk který útočil fyzicky na novináře - to není normální jednání
Odkaz
Mě vůbec nepřijde, že by Topolánek paní Balaštíkovou setřel, spíše potvrdil, že hulvát je v něm silně zakořeněný.
Nevím jak formulovat názor na Topolánka , protože cenzurní úsek Seznamu.cz se chová jak C.K mocnařstvi za ministra Bacha😁
K čemu se tento chudák chce ještě vyjadřovat. Balaštíkové už nesahá ani po kotníky, už z něj zůstal jen nevolitelný ubožák.
On nikam nekandiduje, tak nemůžete volit.
Pořád se to točí kolem "populismu".
Já jsem si vzpoměl na scénu z filmu Adéla ještě nevečeřela, kdy Nick Carter visí na laně pod balonem a baron Kraczmar řeže to lano.
Carter..jak primitivní
Kraczmar..ale jak účinné
Od chlapa co nema chrakter a breci, jak nevyjde se svym duchodem to opravdu sedi.
V životě jsem ho neviděl brečet
Topolánek,to je ten politik co za jeho vlády prodal státní plynárenský podnik Transgas Němcům,aby nás mohli odírat cenou plynu,že,neměl by tedy mlčet šašek jeden?
Investice do stability Evropy - dovolte abych se zasmál. Např. drahé energie k té stabilitě opravdu přispívají. Proto se asi VW chystá poměrně masivně propouštět..
Motáte nesrovnatelné věci dohromady. Rozhodně problém VW nejsou drahé energie.