1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Opět stejné řeči. V Iráku se bojuje za Česko a Evropu, později stejné řeči Afganistán , Lybie, Nyní Ukrajina. Škoda jen těch mrtvých co za věc bojovali i když byli za to placeni.

15
Před 5 měsíci
Milan Halámka

A není to snad pravda, že se na Ukrajině bojuje za nás?

25
Zobrazit další 2 reakce
Před 5 měsíci

Topolánku ty jsi ze Vsetina že jo? A chodil jsi na Trávníky do ZDŠ. Už tehdy ti měli dát trojku z mravů. Oni to ale neudělali,no a proto jsi taký jaký jsi.

20
Před 5 měsíci
Lubomir Michalik

Správně, zná ho celý svět. Nějakého Michalika zná jen moje třeti voko

10
Zobrazit další reakci
Před 5 měsíci

Tupohlávek je a byl zadarmo drahý člověk který útočil fyzicky na novináře - to není normální jednání

Odkaz

10
Před 5 měsíci

Mě vůbec nepřijde, že by Topolánek paní Balaštíkovou setřel, spíše potvrdil, že hulvát je v něm silně zakořeněný.

22
Před 5 měsíci

Nevím jak formulovat názor na Topolánka , protože cenzurní úsek Seznamu.cz se chová jak C.K mocnařstvi za ministra Bacha😁

16
Před 5 měsíci

K čemu se tento chudák chce ještě vyjadřovat. Balaštíkové už nesahá ani po kotníky, už z něj zůstal jen nevolitelný ubožák.

48
Před 5 měsíci
David Kubáč

On nikam nekandiduje, tak nemůžete volit.

6
Zobrazit další 3 reakce
Před 5 měsíci

Pořád se to točí kolem "populismu".

Já jsem si vzpoměl na scénu z filmu Adéla ještě nevečeřela, kdy Nick Carter visí na laně pod balonem a baron Kraczmar řeže to lano.

Carter..jak primitivní

Kraczmar..ale jak účinné

2
Před 5 měsíci

Od chlapa co nema chrakter a breci, jak nevyjde se svym duchodem to opravdu sedi.

7
Před 5 měsíci
Lubos Chvatal

V životě jsem ho neviděl brečet

4
Před 5 měsíci

Topolánek,to je ten politik co za jeho vlády prodal státní plynárenský podnik Transgas Němcům,aby nás mohli odírat cenou plynu,že,neměl by tedy mlčet šašek jeden?

17
Před 5 měsíci

Investice do stability Evropy - dovolte abych se zasmál. Např. drahé energie k té stabilitě opravdu přispívají. Proto se asi VW chystá poměrně masivně propouštět..

7
Před 5 měsíci
Petr Švec

Motáte nesrovnatelné věci dohromady. Rozhodně problém VW nejsou drahé energie.

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt