Celé ANO je sestaveno z ,,dvojitých blbů” jak řekl ,,velký šéf”
Celá dnes již čtyřdemoliční četa je sestavena z pouličního odpadu a proto patří na skladku.
Je strašně a životně důležité nechat si radit třeba od Topolánka. Jen mě tedy zajímá, když je takový borec, proč mu padla jeho vláda !Za vlast to nebylo. Prostě jsme nepoučitelní!
já to taky hodím Sokolo Babišovi, ten je nejlepší. A kdyby sme potřebovali dalšího Slovesnkýho stbáka, tak ho sežene
Tento člen ODS pochází z velké komunistické rodiny co za bolševika ovládala Ostravsko.
Každý pochází z nějaké rodiny.
Topolánek tu sebevědomou a typickou aňačku pěkně setřel ..., mně už tyhle krátkozraké a populistické žvásty lezou na nervy, názory těchto lotrů či hlupáků jsou pro ČR bezpečnostním rizikem ...
Balaštíková má pravdu. Měli bychom usilovat o diplomatické řešení. Tím, že tam posíláme další peníze podporujeme umírání dalších Ukrajinců.
topolanku tobě to slušelo na nuda pláži v italii ale jinak nic vic
No nevím co mu tam slušelo, já jsem tam nic moc neviděl.
Topolánek a Kalousek, to jsou ti nejchytřejši. A když byli u vesla tak všechno pohnojili.
Kecy od členů anosekty účinkují jen na slabomyslné. Vůdce anoestébébláboliš patří mezi morální odpad Evropy.
Topolánek už dávno měl zmizet z politiky .Už v minulosti předvedl co je zač
On už v politice není.
Odkaz
Ano, přiznal to. Babiš nepřizná nic. I své ČH zapřel.