1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Celé ANO je sestaveno z ,,dvojitých blbů” jak řekl ,,velký šéf”

55
Před 5 měsíci
Věra Tihelková

Celá dnes již čtyřdemoliční četa je sestavena z pouličního odpadu a proto patří na skladku.

51
Před 5 měsíci

Je strašně a životně důležité nechat si radit třeba od Topolánka. Jen mě tedy zajímá, když je takový borec, proč mu padla jeho vláda !Za vlast to nebylo. Prostě jsme nepoučitelní!

12
Před 5 měsíci
Jiří Sokola

já to taky hodím Sokolo Babišovi, ten je nejlepší. A kdyby sme potřebovali dalšího Slovesnkýho stbáka, tak ho sežene

Zobrazit další reakci
Před 5 měsíci

Tento člen ODS pochází z velké komunistické rodiny co za bolševika ovládala Ostravsko.

21
Před 5 měsíci
Zdeněk Vintr

Každý pochází z nějaké rodiny.

Před 5 měsíci

Topolánek tu sebevědomou a typickou aňačku pěkně setřel ..., mně už tyhle krátkozraké a populistické žvásty lezou na nervy, názory těchto lotrů či hlupáků jsou pro ČR bezpečnostním rizikem ...

16
Před 5 měsíci

Balaštíková má pravdu. Měli bychom usilovat o diplomatické řešení. Tím, že tam posíláme další peníze podporujeme umírání dalších Ukrajinců.

10
Před 5 měsíci

topolanku tobě to slušelo na nuda pláži v italii ale jinak nic vic

11
Před 5 měsíci
Zdenek Merta

No nevím co mu tam slušelo, já jsem tam nic moc neviděl.

2
Zobrazit další reakci
Před 5 měsíci

Topolánek a Kalousek, to jsou ti nejchytřejši. A když byli u vesla tak všechno pohnojili.

66
Před 5 měsíci

Kecy od členů anosekty účinkují jen na slabomyslné. Vůdce anoestébébláboliš patří mezi morální odpad Evropy.

44
Před 5 měsíci

Topolánek už dávno měl zmizet z politiky .Už v minulosti předvedl co je zač

34
Před 5 měsíci
Jan Červenka

On už v politice není.

1
Před 5 měsíci

Odkaz

www.idnes.cz
Vyšly nahé fotky z Berlusconiho vily. Jsem to já, přiznal Topolánek - iDNES.cz
Španělský deník El País zveřejnil paparazzi fotografie z vily italského premiéra. Jsou na nich nazí lidé u bazénu. O jednom z mužů na snímku list tvrdí, že by to mohl být český expremiér Mirek...
2
Před 5 měsíci
Jozo Mikula

Ano, přiznal to. Babiš nepřizná nic. I své ČH zapřel.

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt