Hamáčku ještě, že končíš. Vždy co řekneš, škodíš tím nám všem. A přitom jsme to právě my, kdo na tebe vydělává. A ty mám vrážíš nůž do zad. Pak se nediv, že jste ve volbách nevyhráli.
Mohou vyhrožovat jak chtějí, na mne to neplatí. Očkovat se nedám a poznámky ovcí, ať si platím péči atd, mne nezajímají.
Bude toto nařízení platit i pro učitelé? Já jen, že jsem před chvílí četl, oni budou muset nosit respirátor, když nejsou očkování... 😂👍 Vy máte ale fištróna! Na vás si jen tak někdo nepřijde! 💪
Bohužel moje zkušenost z práce je taková , ze ti chytrolíni co se nechtějí očkovat , nechtějí ani moc pracovat … takže jim vůbec nebude vadit se válet doma 😟
Tak to nevím, koho máte ve svým okolí....🤔 Já nikoho takovýho neznám a jsem NEOČKOVANÁ !!!!
Proboha Hamáčku co furt placáš o prokazování bezinfekčnosti!Žádny takovy důkaz neexistuje!.lidi jsou buď očkovani nebo to proďělali ale nemůžou se i tak prokazat ze nejsou infekčni..Opeavdu bezmozek mele kraviny
Mám dojem, že by potřebovali naočkovat 400 000 rizikovejch důchodců. Tak tudy asi cesta nepovede. Větší trouba na MV zatím nebyl.
Tohoto člověka by měli zavřit.Neuznavá ústavu a zákony České republiky.Proboha,je 21.století a demokracie.Toto nařízení mi připomíná Protektorát.
Ať to udělají a oni hned první den co nepřijdou lidi do práce tak to pochopí jak vše skolabuje nechal bych je v tom a hned pochopeji že dělají chybu za chybou
A kdo bude pak dělat ??? 3x očkovaní důchodci těžko.
Ti co propadli ve volbách.
Co do toho kecá Hamáček? Zřejmě je mu líto, že už nebude moct použít vodní děla na neposlušné občany.