1600/1600Zbývá 1600 znaků

Hamáčku ještě, že končíš. Vždy co řekneš, škodíš tím nám všem. A přitom jsme to právě my, kdo na tebe vydělává. A ty mám vrážíš nůž do zad. Pak se nediv, že jste ve volbách nevyhráli.

13
Před 3 roky

Mohou vyhrožovat jak chtějí, na mne to neplatí. Očkovat se nedám a poznámky ovcí, ať si platím péči atd, mne nezajímají.

34
Před 3 roky

Bude toto nařízení platit i pro učitelé? Já jen, že jsem před chvílí četl, oni budou muset nosit respirátor, když nejsou očkování... 😂👍 Vy máte ale fištróna! Na vás si jen tak někdo nepřijde! 💪

5

Bohužel moje zkušenost z práce je taková , ze ti chytrolíni co se nechtějí očkovat , nechtějí ani moc pracovat … takže jim vůbec nebude vadit se válet doma 😟

4
Před 3 roky
Michaela Čepeláková

Tak to nevím, koho máte ve svým okolí....🤔 Já nikoho takovýho neznám a jsem NEOČKOVANÁ !!!!

1
Před 3 roky

Proboha Hamáčku co furt placáš o prokazování bezinfekčnosti!Žádny takovy důkaz neexistuje!.lidi jsou buď očkovani nebo to proďělali ale nemůžou se i tak prokazat ze nejsou infekčni..Opeavdu bezmozek mele kraviny

1
Před 3 roky

Mám dojem, že by potřebovali naočkovat 400 000 rizikovejch důchodců. Tak tudy asi cesta nepovede. Větší trouba na MV zatím nebyl.

22
Před 3 roky

Tohoto člověka by měli zavřit.Neuznavá ústavu a zákony České republiky.Proboha,je 21.století a demokracie.Toto nařízení mi připomíná Protektorát.

5

Ať to udělají a oni hned první den co nepřijdou lidi do práce tak to pochopí jak vše skolabuje nechal bych je v tom a hned pochopeji že dělají chybu za chybou

6

A kdo bude pak dělat ??? 3x očkovaní důchodci těžko.

41
Před 3 roky
Milena Vondráková

Ti co propadli ve volbách.

18
Zobrazit další reakci
Před 3 roky

Co do toho kecá Hamáček? Zřejmě je mu líto, že už nebude moct použít vodní děla na neposlušné občany.

23
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt