Hned na začátku, jsem prohlásil, že policista, který napadl tu dívku se za mříže nedostane. Asi by to chtělo vymést ten Augiášuv chlév, který si říká soud.
Lidé by neměli psát nenávistné komentáře na sociální sítě. Ale policista může být beztrestně mladou ženu. Máme krásné zákony.
Proč by nemohl být mladou ženou? Změnu pohlaví si dnes může udělat každý.
Tímto činem nebo spíše nečinnosti dokázal,že byl ve službě úplně zbytečně a navíc dle služebního zákona nekonal.Ale zřejmě u některé skupiny lidí v tomto státě je to bez odezvy.
Zeptej te se na to ministra Rakušana,nebo ministra Blažka a oni Vám řeknou,že je vše v pořádku.Protože na chudý lid, musí být přísnost,možná dostanou vyznamenání.
jak mile včas zjistím policii čř dle dopravvních předpisů odbočím a jedu třeba 2O km objížku nemusim je vidět je ji ch mnoho v americe jsm neviděl žadné policiasty na přechodech pouzae oděné důchdce
Úplně normální,mne napadli na zahradě 2 útočníci ,měs nemocenská ,jizva do konce života a prý je to přestupek..
Soudy přestaly fungovat?To je hnus,takový zmetek měl sedět,a ta fiflena s ním.Hnus,soudní fiasko.
To je nehoráznost,měli dostat tvrdé tresty ,to už si mohou změnit to logo co mají na autech ,mlátíme bez trestu.
Televizní hvězda, od pohledu namyšlený a arogantní. Kdy už ho odstraní z Policie v akci??? JE TO HNUS.
Nepřeju nikomu nic zlého..Jen mě napadlo kdyby to ten policista udělal dceři toho pána soudce třeba?