1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 7 dny

Hned na začátku, jsem prohlásil, že policista, který napadl tu dívku se za mříže nedostane. Asi by to chtělo vymést ten Augiášuv chlév, který si říká soud.

14
Před 7 dny

Lidé by neměli psát nenávistné komentáře na sociální sítě. Ale policista může být beztrestně mladou ženu. Máme krásné zákony.

15
Před 6 dny
Jose Rimacek

Proč by nemohl být mladou ženou? Změnu pohlaví si dnes může udělat každý.

7
Zobrazit další reakci
Před 4 dny

Tímto činem nebo spíše nečinnosti dokázal,že byl ve službě úplně zbytečně a navíc dle služebního zákona nekonal.Ale zřejmě u některé skupiny lidí v tomto státě je to bez odezvy.

9
Před 4 dny

Zeptej te se na to ministra Rakušana,nebo ministra Blažka a oni Vám řeknou,že je vše v pořádku.Protože na chudý lid, musí být přísnost,možná dostanou vyznamenání.

10
Před 6 dny

jak mile včas zjistím policii čř dle dopravvních předpisů odbočím a jedu třeba 2O km objížku nemusim je vidět je ji ch mnoho v americe jsm neviděl žadné policiasty na přechodech pouzae oděné důchdce

1
Před 3 dny

Úplně normální,mne napadli na zahradě 2 útočníci ,měs nemocenská ,jizva do konce života a prý je to přestupek..

1
Před 7 dny

Soudy přestaly fungovat?To je hnus,takový zmetek měl sedět,a ta fiflena s ním.Hnus,soudní fiasko.

10
Před 6 dny

To je nehoráznost,měli dostat tvrdé tresty ,to už si mohou změnit to logo co mají na autech ,mlátíme bez trestu.

5

Televizní hvězda, od pohledu namyšlený a arogantní. Kdy už ho odstraní z Policie v akci??? JE TO HNUS.

1
Před 7 dny

Nepřeju nikomu nic zlého..Jen mě napadlo kdyby to ten policista udělal dceři toho pána soudce třeba?

7
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt