1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 6 dny

Klasika, není se co divit - jezeďáci zavětřili velikonoce.

16
Před 6 dny
Miroslav Rašík

Obchodníci větří Velikonoce i když pan Prouza nám vysvětlí,že to tak není.

21
Před 6 dny

Děkujeme Vám, naši drazí zelení aktivisté, za to všechno vaše zelené okrádání a ožebračování. Včetně prosazení zákazu klecových chovů a tím zdražování vajec.!!!

10

Pro obchodní řetězce,nastávají''ŽŇE''blíží se velikonoční svátky,tak proč toho nevyužít,že?Ne,jen cena vajec,ale dnes oznámili,že také podraží mouka o 15%.Jaká koliv prohlášení a zdůvodnění jsou zbytečná,je to,takový''FOLKLOR''

11
Naděžda Veselá

Vejce koledníkům už leta nedávám. Jednak je koledníci nechtějí a nebudu je zbytečně za tu cenu kupovat.

5

Cena bude vysoká jen tolik, kolik za to budou ochotni kupující zaplatit, pane chytrý ekonome. Pak si ta vejce mohou prodejci strčit leda do ....

40
Před 7 dnyUpraveno
František Šťastný

Jenze vy jste v CR ochotni platit za kdejakou kravinu. Dnes jsem zrovna cetl clanek, jak se tam prodavaji hrozny odsud z Peru za cca 1500 Kc/kilo. 😄

Hodne by me zajimala marze, protoze i kdyz vezmu v potaz naklady na leteckou dopravu, tak to jsou porad penize, za ktere tady muzete jist XY dnu a ani nebudete muset varit. Jelikoz za kompletni obedove menu zaplatite v prepoctu do 40 Kc. A fakt nevim, kdo z mistnich by tady ty hrozny kupoval za takovou castku.

Vy zjevne ano, minimalne podle onoho clanku. Takze co se tyce nejakych vajicek, nedelal bych si zadne iluze.

6
Před 7 dny

Tak to je podobna cena jakou platim za baleni 30 kusu a to v supermarketu, na trhu je koupim jeste levneji . Mozna by se mela taky zacit dovazet odsud z Latinske Ameriky, podobne jako treba maso. Moc nechapu, proc to USA chteji tahat z Evropy, ktera je nesrovnatelne dal.

Jiří Černý

Protože Trump chce postupně zhltnout celou Evropu 😕

3
Před 6 dny

Já mám 8 slepic. Celkem mi to stačí a přebytky rozdáván sousedům.oni mi to zas chodí krmit, takže pohoda.

8
Před 6 dny

Nezavinily to spíš ekospolky které prosadili zákaz klecových chovu ? Když se to sečte s ptačí chřipkou a Velikonocemi, marže obchodníků také nezanedbatelné tak cena být nižší nemůže. Podobně drahé bude za chvíli hovězí maso .

7
Před 5 dny

Máme 16 slepic a kohuota. Pro nás a příbuzencto to staří. Denně sbíráme i v zimě minimálně 10 vajec. Už slepice pěstuji cca 45 let, mají výběh na zahradě.

4
Před 5 dny
Jan Skrčený

Kdo vám to psal? Pes?

já bych napsal že každý ekonom to dokáže jen zdražit... pryč s ekonomy...

to je jak s Realitní kanceláří... jde jen o to z cizího vycucat co jen jde...lidi jsou hloupí

3
Před 7 dny

Kdo o zdražování rozhoduje a kdo to schvaluje? To si každý v našem státě může dělat co chce???

11
Dana Marcinová

No přesně. Stejný obchod, stejné menší městečko. V pondělí cena 4,45 kc, v úterý 5,90, ve stredu 6,99, ve čtvrtek 4,99 kc. Ty vajička musely být ze stejné zavážky. To se jako vedoucí ráno probudi a vycucá si cenu z prstu?

5
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt