1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

No, možná se pletu, ale za 10-15 let Čína bude národem důchodců. Jsem zvědavý, jak to bude s tou světovou velmocí č. 1.

1

Pan Zeman by si měl nafouknout člun, protože co řekne, může být použito proti němu, už uběhl čas, kdy jeho žvásty poslouchala část národa s otevřenou ústy...Může jen meditovat, kde ten Putin udělal tu chybu, které si ani nevšiml, při jeho údajném smrtelném intelektu..

4
Před 1 rokem
Vojtěch "adalbert" Maruška

Velmi chytré, takový správný názor….

Před 1 rokem

Tak jestli to říká Eman, tak jsem klidnej. On se toho nedožije, ale kdyby, tak jen prohlásí, že jeho prognóza nevyšla, že se mýlil a že názory nemění jen idiot (což je mimochodem jediná pravda, kterou jsem od něj slyšel).

5
Před 1 rokem

Extrapolace čínského růstu populace je celkem zrádná protože po tom co zpracovali poslední sčítání lidu Činani zjistili že mají polovinu pětiletých proti patnáctiletým.

Coz je největší propad porodnosti v historii lidstva.

A nejrychleji stárnoucí populace v historii lidstva.

Další analytici při pohledu na data říkají že Čína nepřestala být nejlidnatější zemi letos ale už před deseti lety, a je jich až o 100 milionů min než říkají.

Mimochodem je to asi i důvod proč XI odpískal sílu Sibiře II... Ten plyn totiž nepotřebuje a nechce dopadnout jako Německo aby ho Putin mohl vydirat zavřením kohoutu a nakupuje jinde aby se mohl vy... Na každého jednoho dodavatele kdy chce.

3
Před 1 rokem
Václav Šobr

Populační imploze Čínu velice brzy doběhne, tak během deseti let nejpozději a tím padnou veškeré ambice se stát světovou velmocí číslo jedna...

5
Před 1 rokem

Mě se zdá, že Čína je obchodním partnerem číslo jedna pro celou EU. Na čem stál německý hospodářský zázrak? Na levných surovinách z Ruska a na obchodu s Čínou. Na čem stál český hospodářský růst? Na obchodu s Německem. Extrapolace pro nás nevypadá dobře.

2
Před 1 rokem

"Nezapomínejme také že Čína je po Německu druhým největším obchodním partnerem ČR" 🙂 To by mne zajímalo kdo mu do té jeho lánské chaloupky vozí kořalku, zase je mimo! S Čínou máme vzájemný obchod stejný asi jako s Maďarskem. I s Tchaj Wanem máme obchodní bilanci vyšší!

4
Před 1 rokem

Nenapsal tento důchodce knihu : Jak jsem se zmýlil v politice ?

Před 1 rokem

Jojo, to, co říká ruSSkočínský velvyslanec Lihoš Zloman, tak to jistě bude pravda 🙂🙂🙂.

4
Před 1 rokem
Lubor Pospíšil

Jistě, že na rozdíl od vás tak prezident ing. Zeman pravdu má, ale to člověk s tak nízkým intelektem jako vy stejně nepochopí, je to na něj složité. Víte on je rozdíl inteligentní člověk, který umí hovořit k věci bez papíru, právě jako prezident Zeman a primitiv jako vy, vždy ten chytřejší vzbuzoval u nul vašeho typu závist, ale to je asi vše co proti němu můžete dělat vy bezvýznamná nulo, protože psi štěkají, ale karavana táhne dál.

7
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

Za Čínou ale za chvíli i Indii zaostávají západní státy

Čína a Indie nás převálcuje USA ztrácí

Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt