No, možná se pletu, ale za 10-15 let Čína bude národem důchodců. Jsem zvědavý, jak to bude s tou světovou velmocí č. 1.
Pan Zeman by si měl nafouknout člun, protože co řekne, může být použito proti němu, už uběhl čas, kdy jeho žvásty poslouchala část národa s otevřenou ústy...Může jen meditovat, kde ten Putin udělal tu chybu, které si ani nevšiml, při jeho údajném smrtelném intelektu..
Velmi chytré, takový správný názor….
Tak jestli to říká Eman, tak jsem klidnej. On se toho nedožije, ale kdyby, tak jen prohlásí, že jeho prognóza nevyšla, že se mýlil a že názory nemění jen idiot (což je mimochodem jediná pravda, kterou jsem od něj slyšel).
Extrapolace čínského růstu populace je celkem zrádná protože po tom co zpracovali poslední sčítání lidu Činani zjistili že mají polovinu pětiletých proti patnáctiletým.
Coz je největší propad porodnosti v historii lidstva.
A nejrychleji stárnoucí populace v historii lidstva.
Další analytici při pohledu na data říkají že Čína nepřestala být nejlidnatější zemi letos ale už před deseti lety, a je jich až o 100 milionů min než říkají.
Mimochodem je to asi i důvod proč XI odpískal sílu Sibiře II... Ten plyn totiž nepotřebuje a nechce dopadnout jako Německo aby ho Putin mohl vydirat zavřením kohoutu a nakupuje jinde aby se mohl vy... Na každého jednoho dodavatele kdy chce.
Populační imploze Čínu velice brzy doběhne, tak během deseti let nejpozději a tím padnou veškeré ambice se stát světovou velmocí číslo jedna...
Mě se zdá, že Čína je obchodním partnerem číslo jedna pro celou EU. Na čem stál německý hospodářský zázrak? Na levných surovinách z Ruska a na obchodu s Čínou. Na čem stál český hospodářský růst? Na obchodu s Německem. Extrapolace pro nás nevypadá dobře.
"Nezapomínejme také že Čína je po Německu druhým největším obchodním partnerem ČR" 🙂 To by mne zajímalo kdo mu do té jeho lánské chaloupky vozí kořalku, zase je mimo! S Čínou máme vzájemný obchod stejný asi jako s Maďarskem. I s Tchaj Wanem máme obchodní bilanci vyšší!
Nenapsal tento důchodce knihu : Jak jsem se zmýlil v politice ?
Jojo, to, co říká ruSSkočínský velvyslanec Lihoš Zloman, tak to jistě bude pravda 🙂🙂🙂.
Jistě, že na rozdíl od vás tak prezident ing. Zeman pravdu má, ale to člověk s tak nízkým intelektem jako vy stejně nepochopí, je to na něj složité. Víte on je rozdíl inteligentní člověk, který umí hovořit k věci bez papíru, právě jako prezident Zeman a primitiv jako vy, vždy ten chytřejší vzbuzoval u nul vašeho typu závist, ale to je asi vše co proti němu můžete dělat vy bezvýznamná nulo, protože psi štěkají, ale karavana táhne dál.
Za Čínou ale za chvíli i Indii zaostávají západní státy
Čína a Indie nás převálcuje USA ztrácí