Pane řediteli,
nemohu se smířit se zrušenim takového hodnotného pořadu
jakým je Fokus. Zdůrazňovat proč a
komu je prospěšný je myslím zbytečné.Krátce řečeno důvodem musí být zlý úmysl.
Podílíte se na agrofertizaci veřejného života!
Zdeněk Machoň
U Sadu 2
162 00 Praha 6
Celá osoba nového ředitele ČT Součka je zahalena tajemstvím. To, že nikdy nevysvětlil, proč se s předsedou hnutí ANO Babišem potkal v Přerově, prý "náhodou" na tenise, čemuž mu nikdo nevěří, je zvláštní, že se nenajde nikdo z ČT Brno, kde měl být Souček údajně ředitelem, který by o Součkovi referoval?
Nechápu některé pořady konec a to že třeba máte v Americe dva reportéry tak to jeko v pohodě, ? Kolik asi stojí taková reportáž z ameriky. Jen můj názor, třeba melu 😁
Reportáž komerčních televizí je kamera a reportér s tím že si řídí osobní auto sami. Reportáž ČT......přenosový vůz....
Moravcovi se tím sníží apanáž. No a aby nebyl škodný tak dostane nekolikasettisícové odměny (prémie).
Stačilo by vyhodit Součka a peněz by bylo dost. Ředitel který nastoupí a zvedne si hned plat o půl milionů ročně prostě ČT neuživí.
Kdyby při komentování sportovních pořadů zmizeli ti jakoby experti tak ušetří desítky milionu a ještě udělaji radost hodně divákům.ČT by měla dávat objektivní zprávy,něco z historie a pod.To vesměs dělají dobře.
Je to škoda. Na Fokus jsem se rád díval. A Moravcova "žvanírna" v neděli, bývá nejlepším pořadem dne. Pan Moravec bývá skvěle připravený, mnohdy politiky usvědčí ze lži v přímém přenosu. Profík.
Myslím, že nemusí brečet. Pořadem si nadělal spoustu kontaktů, teď jim může dělat zahradníka, jen si musí koupit kolečko a rýč. Tam můžou diskutovat, do důchodu.😂
Ředitel chce šetřit. Jak nákladný je Archiv ČT? Devadesátka? Interwiev? Václava Moravce se chce zbavit, i když to loni popíral. A jestliže se mají rušit pořady, které mu nevyhovují, jakými jinými je chce nahradit?
Přesně tak,odstranit Václava Moravce,udělat pořad milujeme Bureše.Hosté Zaorálek.Konečná.Švihlíková,pdržtašky Bureše apod.To bude sledovanost.Další pořad by mohl být,jak vypadat po 60 na dvacet-pořad moderuje Schilerová.
To musela být rána do hlavy.
Tak rovnou udělejte z ČT24 CT12 ušetříte polovinu nákladů.Pořady pana Moravce sledujji pravidelně a budou mi chybět.Pan Moravec je můj nejoblíbenější moderátor,zato pan Souček je škodná ve veřejné televizi.Do Fokusu chodí inteligentní hosté s rozumnými názory,ale to panu řediteli asi nevoní.Tak nás raději zahlcuje na ČT1 nejlevnějšími italskými hloupostmi jako je Tatarani a podobnými braky, které by se hodily na soukromé TV.Jeho vkus ledacos vypovídá o něm samotném.