Tak rovnou udělejte z ČT24 CT12 ušetříte polovinu nákladů.Pořady pana Moravce sledujji pravidelně a budou mi chybět.Pan Moravec je můj nejoblíbenější moderátor,zato pan Souček je škodná ve veřejné televizi.Do Fokusu chodí inteligentní hosté s rozumnými názory,ale to panu řediteli asi nevoní.Tak nás raději zahlcuje na ČT1 nejlevnějšími italskými hloupostmi jako je Tatarani a podobnými braky, které by se hodily na soukromé TV.Jeho vkus ledacos vypovídá o něm samotném.
Václav Moravec patří mezi nejlepší, které ČT dosud měla - nově instalovaný ředitel zřejmě plní záměry očekávaného vítěze voleb, aby si zachoval přízeň budoucího chlebodárce a likviduje ty, které ANO nemusí, resp. příliš nezávislé. Je ovšem naivní, neboť pouze dělá “špinavou práci” za Bureše, který ho pak s lehkou hlavou snadno obětuje…..Takže úroveň ČT jde dolů a půjde ještě níž…….
Krupo, úroveň zpravodajství ČT24 je tak nízko, že níž už jít nemůže.
pokud chcete ušetřit tak zrušte kompletně celou ČT 24 + ART nikdo to nesleduje a zprávy se neustále opakují na jiných prog. ČT jeto zbytečně zdvojováno...
Jeho účinkování v ČT byla za pěkný balík peněz. Pan Moravec si přišel na pěkné prachy. A co teď? 🤔🤔
Nebojte sa,on sa uživí.Je to inteligentný človek.Na rozdiel od prítomnych platených dezolátov.
když ČT ZRUŠÍ zbytek Moravcových předváděček diskusní pořady jedné strany solo estrády premiera a hasiče tak zbyde tolik že nám divákům bude ČTplatit za to že ji strpíme
Tak se to Součkovi povedlo. Ruší co si zamane, prý uspora, přestože zvýšil poplatky. A Moravec ? Asi moc šlapal politikům na paty. ČT už nestojí za sledování.
Komu, že šlapal na paty? Opozici? Tak to máte pravdu.
Ještě, že nelze mezi některé diskutující hodit příboráky. Tekla by krev. 🫢
já bych se zamyslel, jestli je třeba dělat velkolepý ples v Obecním domě, jaké na něj byly náklady?
Nejhorší ředitel ČT co pamatuji po revoluci. Místo aby šetřil a zrušil některé kanály tak dělá dusno.
Souček potřebuje na odměny pro sebe. Loni dostal 1 a čtvrt milionu a brečel, že za jeho "kvalitní práci" je to hodně málo.