1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 17 hodinami

ČT je moloch na peníze , už jim nestačí peníze z reklami a chtějí víc a víc , za ty lži , co pouští do éteru . Pánové z ČT žrát můžete ale mlaskat už ne !!!!!!!!!!!!

16
Před 18 hodinami

Tomu se rika uspora pri tech miliardach… to si pan soucek muze v tv delat vse, co se mu zamane? Navic to ani meodpovida rozpoctu o) no nic, nova forma zabavy v ct o)

19
Před 5 hodinami

Kdo instaloval současného ředitele? Komu je toto ku prospěchu? Samozřejmě, tomu největšímu nebezpečí pro tento stát.

Před 2 hodinami

Veřejnoprávní pořady soustředit na ČT 24, ostatní programy zprivatitovat !

3
Před 2 hodinami

Při rozpočtu 7,5 miliardy uspoří 6,5 milionu - finanční ředitel by měl vrátit diplom...

3
Před 16 hodinami

Václav, je sympaťák a borec, s přehledem, profesionál. Řediteli Součkovi se konečně podařilo Babišovi zavděčit. Podobně jako odstranil Jakuba Železného.

12
Před 12 hodinami

Tak to taky kvalitní publicistiku nevidělo ani z rychlíku, to byly Pohádky Venci mrdavce. Ale lidi to asi bavilo. Mě teda ne.

4
Před 15 hodinami

Moravec by měl jít k certiu

3
Před 9 hodinami

Nevím já bych také zrušil v neděli v polednem Otázky Václava Moravce a nahradil bych je Otázky Václava Hlodavce

3
Před 14 hodinami

Tohoto pána - Moravce pošlete někam , ať vezme za ruku Takáče a já začnu dobrovolně ČT posílat více než si dohodli.

5
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt