1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

... paní Dáša má jak čas tak finance, více než 20 let se stará pouze o sebe a svoji vizáž, bylo by smutné, aby nevypadala dobře a když ji k tomu pomohou ještě všelijaké vychytávky na úpravu fotek může jít rovnou na střední...

19
Před 1 rokemUpraveno
Bohumír Bača

Možná za měsíc už s ni nebude středoškoláčka ale batole tak omládne 🤣🤣🤣

11
Před 1 rokem

Ano, bývalé první dámě Dáše to sluší i bez makeupu. Však se o sebe naučila dobře pečovat i co se oblečení týká. Je fajn, že ani dnes nedělá nikomu žádnou ostudu.

Přeji ji brzké uzdravení.

32
Před 1 rokem

Dagmar Havlová ztrácí podobu.Tím věčným zkrášlováním se začíná podobat Donatelle Versaci.

A taková to byla hezká paní !

1
Před 1 rokem

Ano je to pěkná žena,ale nemůžete psát že ve svém věku vypadá jak mladice,protože to není přirozené,jsou to různé plastiky,už protože žádná žena v 70 letech tak nevypadá ,prostě starnem .....

43
Před 1 rokem
Silvie Jurcikova

Teď dává ČT seriál Bylo nás pět - kde hraje maminku v zástěře ...tam je ještě přirozená - od té doby hodně, hodně investovala do anti-age zákroků!

2
Před 1 rokem

Co je to za pitomé články, snad každý chytrý člověk, vidí, že fotky jsou upravené, 70letá žena a upravuje se na fotkách jak 20letá.....je to směšné, ale jinak vypadá dobře na svá léta, jen už dost těch filtrů

56
Před 1 rokem

Na této fotce bych jí hádal čtyřicet. Ovšem fotky a realita se někdy dost liší. Naživo jsem ji neviděla.

23
Před 1 rokem
Jarmila Rieszová

Taky je jak PET láhev umělá plno zákroků

19
Před 1 rokem

Je to pěkná ženská, ale hodně tomu pomáhá. Není to “ zastaveným časem”, ale dostatkem financí na liftinky a platickou chirurgii…

84
Před 1 rokem

Za chvíli bude vypadat jak do první třídy, normální to není , plastika je znát , rty má přifouklé ale proč ne .

27
Před 1 rokem
Věra Láníková

Já na to mám???

12
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Je umělá a nepřirozená,čas nezastaví za žádné peníze.....

55
Před 1 rokem

Plastická chirurgie je dnes hodně na výši.

35
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt