Já ji ráda mám. Neměla to jeden čas jednoduché a ustála to, což jsem čekala, není to žádná třasořitka, je to prostě pořád ta stejná čitelná a přímá Dáša .... Dneska, kdy kdejakého nepohlavního, nebílého, nebo jinak netradičního člověka musíme povinně přijmout a nebo alespoň být zticha, aby si náááhodou chudinka exhibouš nezačal hrát na ublíženého, aby se trochu zviditelnil, kdy se kdejaká nicka, co neumí nic jiného, než ukazovat kalhotky, bříško od nějakého hokejisty, kterého se jí podařilo uhnat, kdy se každé přetrhdílo cítí jako celebrita, se budou smradi otírat zrovna o ni ? Není co jí vytknout.
Neznáte pravdu ani o ní ani o Havlovi .Přímá laciná Dáša, ano šla za svým snem přes mrtvoly.
A Vašík, z čeho asi tak pocházel, co jeho tatík zvláštní člověk zajděte do dějin, nejspíš by okomentovali lidé, kteří v té době žili.
Mnozí by vraceli
Nikdy jsem ji neměl rád ani jako herečku vždyť většinou hrála jenom nějaký štěk s pár rolí a můžeme si myslel proč je dostala. Když p.Havlova byla nemocná tak byla schopná vlézt Vaškovi do postele aby si pojistila další postup. O Hrádečku Vim své co se tam dělo.
Herečka dobrá ale charakter hamižnosti,falešnosti a dalších špatných vlastností tomu dává korunu a zřízení té neziskovky která plní jiný záměr je toho důkazem.
narod ji neprijal , jen nekteri herci a heeerecky mozna jeste par lidi , jako herecka byla OK
herečka byla Ok ale jinak ji nemám ráda. Přímo mě štve
A co mouchy? Nebudou na něj konat potřebu?
Nemám ji ráda. Namyšlená zlatokopka.