1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 6 měsíci

Taky tomu vůbec nevěřím,Agáta ty SMS okamžitě zveřejnila.Myslim že Agus kecá.

25
Před 6 měsíci

Nevěřím, že by Soukup klesl až na takové dno a že o to koště stále stojí.

Agáta prostě takovými "drby" vydělává prachy.

42
Před 6 měsíci
Marta Nováková

pořád na navždy bude matkou jejich společné dcery, myslím že Agáta byla jeho osudová žena. Dokonce mám zato, že ji má stále rád. Proto se obklopuje takovými kreaturama, nevěřím že z lásky k nim

1
Před 6 měsíci

Já mám něco podobného, nebudu lhát, roky jsem čekala na pana božského, a pak už mi bylo 35 a říkám si, že druhé už s nikým jiným mít nebudu, tak po tom co mě rok uháněl, tak jsem si řekla když Hanychová s miliardářem 3 tak ja můžu mit s obycejnym druhý. Mě teda psychycky deptal tím, že nebyl chlap ale bačkora. Po pár měsícich už jsem ho nemohla vidět. Stále jdu do kolen když ho vidím prichazet tím jeho samolibým krokem. Je neuvěřitelné namyšlený a přesvědčený o své dokonalosti. A stále to na mě zkouší, vždy když můj současný přítel není u mě. Kdybych luskla prsty přiběhne jak pes. Takže tu posedlost chápu...je to hrozné, jsme od sebe roka půl.

3
Před 6 měsíci

Jestli je to pravda tak se zbláznil a patří do Bohnic.Agáta chce být zajímavá můj názor vymýšlí si.Podle mě je to ona co nemůže rozdýchat nějakou jinou vedle Soukupa.

8
Před 6 měsíci
Naďa Urbanová

tak proč se nesejdou jako dospělí lidí a rodiče společné holčičky, nevyříkají si to mezi sebou a nemusí o tom vědět celá republika, to by mělo úroveň.

1
Před 6 měsíci

Agátka vytříská z drbů milióny. Jí se to vyplatí.

25
Před 6 měsíci
Andrea Málková

Ostatně proč si začala se Soukupem a dokonce s ním otěhotněla? Když ho dnes nemůže ani vystát, ani kdyby byl poslední chlap na světě? Že by cinkání penízků??

20
Zobrazit další reakci
Před 6 měsíci

Drby, drby, drby....

27
Před 6 měsíci

Tak myslí na děti a to je dobře. Jen škoda, že neměl větší sledovanost. Třeba jakou má Turek. A taky smůla, že Agáta je celebrita po mámě. Ale Mesarošová ho dá do latě.

4
Před 6 měsíci

Kdyby SMS existovaly, tak už je tu máme veřejně

39
Před 6 měsíci

Jako v té písničce : Už komedianti jedou, už komedianti jdou

27
Před 6 měsíci
Ivana Roškotová

Máte pravdu je to komedie na desátou.

19
Před 6 měsíci