Kdybych byla otcem Korduly, asi bych se snažila dceru ušetřit vlivu těch dvou bulvárních dračic a zlatokopek. Na 16ti letou dívku mi ty nalepené řasy a odhalování na veřejnosti připadá dost nevhodné.
Rty už měla ve 13 letech, jak černoušek BuBu...
Nechcete dát už pokoj s celou rodinou Zilkovou, nebo jak se všicni jmenují? Nic jiného tady nemáte? Je to denně, dá se to už srovnat s počtem článků o koronaviru nebo Ukrajině. Vystavovat na odiv skoro nahaté nezletilé dítě, to považujete za správné? Běžte už s těmi "krasavicemi" někam.
Přišlo mi to, že ji vyvádí jak tele na trh. 🙂
Stwjná jako Agáta, maminka a všichni kolem. Je nasnadě, že se nechá zbouchnout nějakým pracháčem a bude si užívat. To ježdění na koníčku je jen zástěrka.....-)
Bulvár kvůli nim už praská ve švech. Jsou to velmi vychytralé a práskané dámy.Nikdo jim nezávidí ale čeho je moc, toho je příliš.Z nich nevyplývá vůbec dojem šlechetných povah,je z nich cítit jen bohužel laciný kalkul této doby.
Téhle rodině je nutné se vyhnout. Podle mne tyhle dámy žijí z bulváru. Problém nastane, až čtenáře tyhle ženské přestanou zajímat.
Bude zni stejna cuchta jako jeji mama.
A sestra...
To musel mít její táta radost,chvilkami to bylo že ji nabízí!
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Protože se ten povyk dá asi dobře zpeněžit... Mimochodem - teď jsem četla, že se právě vdala dcera Stropnického, Anička. Bez přítomnosti bulváru, bez výkřiku na veřejnosti... Nedivím se, že se pan Stropnický raději vrací ke klidu původní rodiny.