1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Kdybych byla otcem Korduly, asi bych se snažila dceru ušetřit vlivu těch dvou bulvárních dračic a zlatokopek. Na 16ti letou dívku mi ty nalepené řasy a odhalování na veřejnosti připadá dost nevhodné.

12
Před 2 roky
Regnerova R

Rty už měla ve 13 letech, jak černoušek BuBu...

5
Zobrazit další reakci
Před 2 roky

Nechcete dát už pokoj s celou rodinou Zilkovou, nebo jak se všicni jmenují? Nic jiného tady nemáte? Je to denně, dá se to už srovnat s počtem článků o koronaviru nebo Ukrajině. Vystavovat na odiv skoro nahaté nezletilé dítě, to považujete za správné? Běžte už s těmi "krasavicemi" někam.

10
Helen Nováková

Přišlo mi to, že ji vyvádí jak tele na trh. 🙂

4
Před 2 roky

Stwjná jako Agáta, maminka a všichni kolem. Je nasnadě, že se nechá zbouchnout nějakým pracháčem a bude si užívat. To ježdění na koníčku je jen zástěrka.....-)

5
Před 2 roky

Bulvár kvůli nim už praská ve švech. Jsou to velmi vychytralé a práskané dámy.Nikdo jim nezávidí ale čeho je moc, toho je příliš.Z nich nevyplývá vůbec dojem šlechetných povah,je z nich cítit jen bohužel laciný kalkul této doby.

14
Před 2 roky

Téhle rodině je nutné se vyhnout. Podle mne tyhle dámy žijí z bulváru. Problém nastane, až čtenáře tyhle ženské přestanou zajímat.

14
Před 2 roky

Bude zni stejna cuchta jako jeji mama.

14
Před 2 roky
Petr Diard

A sestra...

6
Zobrazit další reakci
Před 2 roky

To musel mít její táta radost,chvilkami to bylo že ji nabízí!

1

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Před 2 roky
Květoslava Velanova

Protože se ten povyk dá asi dobře zpeněžit... Mimochodem - teď jsem četla, že se právě vdala dcera Stropnického, Anička. Bez přítomnosti bulváru, bez výkřiku na veřejnosti... Nedivím se, že se pan Stropnický raději vrací ke klidu původní rodiny.

10
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt