Ukrajinci mají smůlu - Rusy nemůžou porazit ... ti si totiž vystavěli na obranu bunkry, které Šándor nabízel.... (ne, neberte to vážně - stejně jako Šándora).
S těmi bunkry máte možná pravdu, ale jinak mají Ukrajinci opravdu smůlu.
Sleduji počínání pana Šandora už dlouhou, prolistoval jsem i jednu jeho knihu a mám prostě pocit, že nosí rudé trenýrky☺
jo, mě připadá, že je někým k těmto výrokům tlačen. a že je jich víc.
Opět hloupý, pardon, zvláštní článek v podstatě o ničem. Pokud toto má být názor experta, tak expertem může být v podstatě kdokoliv.
Rudé trenky: vzadu hmědé? Boření žluté. A expertiza 21.2. 2022- žádná invaze se nechystá…. Je to hňup, bývalý člen KSČ.
jako Pávek
Život v Česku se svými články více zastává agresora z Mordoru. Za mě, trollí.
Sami Ukrajinci tvrdia, radšej tieto ako žiadne. A žiadne ruské zásoby ukrajinských rakiet . Dodávka západu.
Ano, bude to opravdu tak, jak Šándor tvrdì: Zabavené rakety se hodí, i když jsou 30-40 let staré. Nu, oni se Ukrajinci moc dobře nestarali ani o to, co jim zbylo ze sovětské éry. Z těch ruských raket měli prý funkční dvě, možná ty, co zasáhly Polsko. A třeba Slováci jim dodali celou baterii stejných raket (30 ks), ale v perfektním stavu! A dostali i od nás to, co jsme měli z doby VS. Vyjeli do bojevi s traktory, jak se tu psalo, nebo chtěli využít jednoduché drony, vyráběné v nějakém zájmovém kroužku.
Osobně si myslím, že vxužili vševh možností vokoli sehnat přes překupníky a brali i expirující munici, např. od IMEXU, který ji měl pro armádu ČR zlikvidovat, ale proč by neshrábl odměnu za fiktivní likbidaci a neprodal to znovu?! Až se risk ve Vrběticích nevyplatil...
My Ukraincům dodáváme také staré střelivo a možná, že něco podobného.
Andora někdo vodí na hodně krátkém vodítku.
Sándor odborník na všechno 😁
Proč tady necháváte plácat voloviny tohoto bejvalýho kontráše...
myslite Pavka