Jediná věc, ke které se zatím Šándor nevyjádřil, je nabídka přípravků na pevnou erekci do 30 minut... Snad to napraví!
Ale vyjádřil,tolik kosočtverců vypuštěných z jeho úst,se jen tak nevidí.Bohužel z toho ale vstávají hrůzou vlasy na hlavě.A to okamžitě.
Tenhle Nádor mě připomíná Járu Cimrmana v reálu.
"Ándor Bándor" už pindá do všeho,...do vojenství, do tajných služeb, do politiky,..."odborník na slovo vzatý"
Pan Šándor má hodnost generála Byl šéfem vojenské rozvědky. Tak mu nekomol jméno. Necíš se Tomáši jako trouba ?
„Zakázané severokorejské balistické rakety.“ To mi rozum nebere. Kdo je zakázal? Copak existuje na půdě OSN nebo jinde instituce, která schvaluje nebo zakazuje výrobu munice? A americké rakety nejsou zakázané? A které tedy jsou „povolené rakety“, když tyto jsou „zakázané“? No to by měl autor článku určitě vysvětlit!
Zakázané asi proto že jsou staré a už nespolehlivé,, nebezpečné
Šándór, šándór, to jsou opravdu slátaniny a ani se nedá vyčíst co je s těmi slátaninami myšleno. Dalo by se to přirovnat jako když mluví Klaus. Být chytrý a zároveň hloupý.
Hele Vy chytráci ml.generace,ten důchodce má daleko větší přehled mezinárodní
situace.a to také proto,že součastnost hodnotí v kontextu s minulým nedávným obdobím,což vy vůbec neberete v potas.Proto jsme tam ,kde jsme.Nehledě na to,
že má své zdroje informací.Z názorů,jaké má Opit a jemu podobní mi fakt je špatně.Asi je to tím,že jsem taky důchodce a umím realitu dneška dát dohromady s tím co USA provádí ve světě v podstatě od 2. svět. války
No a co provádějí USA?
Zoufalí lidé dělají zoufalé věci. A tam v tom prostoru jsou všichni zoufalci.
Škoda, že zde nelze spustit stránku všech amerických zločinů za posledních 200 let, aby bylo každému po přečtení jasné, kdo je ten moralista, který každé zemi káže a předepisuje jak se má chovat a hlídá po celém světě "demokracii a mír".
Proč se ptáte důchodce na věci, ke kterým ani dnes nemá přístup?
Už se prosím Vás tohoto experta na nic neptejte. Russáci už byli na hranicích Ukrajiny a on pořád tvrdil, že nemůžou zaútočit.