1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Jediná věc, ke které se zatím Šándor nevyjádřil, je nabídka přípravků na pevnou erekci do 30 minut... Snad to napraví!

28
Před 1 rokem
David Kaplan

Ale vyjádřil,tolik kosočtverců vypuštěných z jeho úst,se jen tak nevidí.Bohužel z toho ale vstávají hrůzou vlasy na hlavě.A to okamžitě.

9
Před 1 rokem

Tenhle Nádor mě připomíná Járu Cimrmana v reálu.

26
Před 1 rokem

"Ándor Bándor" už pindá do všeho,...do vojenství, do tajných služeb, do politiky,..."odborník na slovo vzatý"

43
Před 1 rokem
Tomáš Vojtěch

Pan Šándor má hodnost generála Byl šéfem vojenské rozvědky. Tak mu nekomol jméno. Necíš se Tomáši jako trouba ?

57

„Zakázané severokorejské balistické rakety.“ To mi rozum nebere. Kdo je zakázal? Copak existuje na půdě OSN nebo jinde instituce, která schvaluje nebo zakazuje výrobu munice? A americké rakety nejsou zakázané? A které tedy jsou „povolené rakety“, když tyto jsou „zakázané“? No to by měl autor článku určitě vysvětlit!

66
Před 1 rokem
František Pechočiak

Zakázané asi proto že jsou staré a už nespolehlivé,, nebezpečné

25
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Šándór, šándór, to jsou opravdu slátaniny a ani se nedá vyčíst co je s těmi slátaninami myšleno. Dalo by se to přirovnat jako když mluví Klaus. Být chytrý a zároveň hloupý.

12
Před 1 rokem

Hele Vy chytráci ml.generace,ten důchodce má daleko větší přehled mezinárodní

situace.a to také proto,že součastnost hodnotí v kontextu s minulým nedávným obdobím,což vy vůbec neberete v potas.Proto jsme tam ,kde jsme.Nehledě na to,

že má své zdroje informací.Z názorů,jaké má Opit a jemu podobní mi fakt je špatně.Asi je to tím,že jsem taky důchodce a umím realitu dneška dát dohromady s tím co USA provádí ve světě v podstatě od 2. svět. války

38
Před 1 rokem
Hynek Pokluda

No a co provádějí USA?

7
Před 1 rokem

Zoufalí lidé dělají zoufalé věci. A tam v tom prostoru jsou všichni zoufalci.

23
Před 1 rokem

Škoda, že zde nelze spustit stránku všech amerických zločinů za posledních 200 let, aby bylo každému po přečtení jasné, kdo je ten moralista, který každé zemi káže a předepisuje jak se má chovat a hlídá po celém světě "demokracii a mír".

30
Před 1 rokem

Proč se ptáte důchodce na věci, ke kterým ani dnes nemá přístup?

14

Už se prosím Vás tohoto experta na nic neptejte. Russáci už byli na hranicích Ukrajiny a on pořád tvrdil, že nemůžou zaútočit.

13
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt