1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Asi bych nechtěla mít za důvěrnou kamarádku "zdroj", který všechno hned vykecá bulváru.

6
Před 2 roky

Ještě pár seriálů a mohou si koupit letadlo!!!👺😴

3
Před 2 roky
Ivan Kořenek

Ale ve skole toho slecna Buresova moc nepochytila - dnes jsem sledovala jeji vyjadreni po ukonceni jeji cinnosti v serialu ZOO a nestacila jsem se divit. Bude se tam dale objevovat "skrz telefony" , asi nezna vyjadreni prostrednictvim telefonu, slovesa se dle jejiho vyjadreni sklonuji, asi zapomnela na casovani sloves a dalsi jeji vychytavky. V hlave toho mit moc nebude a domek at si uzije.

Před 2 roky

Život v Česku není jen o těchto dvou. Dejte už s nimi pokoj

9

Tak ať se jím tam krásně žije moc jím to přejí

17
Před 2 roky

To je stavební firma pěkně oholila .tohle je za 13 mega špatný vtip

1
Před 2 roky
Petr Jelínek

To jen pisálek to špatně podal 😉, je to i s pozemkem 3tis m2, koupacím jezírkem atd.. ta cena je ještě na dnešní dobu celkem dobrá, oproti kolikrát jiným.. nebo jen samotným pozemkům.. v řádech milionů se prodávají pozemky o výměře 600-1000m2 i na vesnicích v jiných krajích a to kolikrát noví majitelé netuší na kolik je teprve přijde dneska stavba...

1
Před 2 roky

Kdy už konečně přestanete o těchto lehkoživkách psát. Nikoho nezajímají.

5
Před 2 roky

Stačí pár opičích citoslovců na nepretacej. cz a je vyděláno. HUHUH HUHUH UÁUÁ

1
Před 2 roky

Huhu haha 😂 krásná opička 🙉 a ty krásný leopardi šaty jaké má

Před 2 roky

Nic moc, za ty prachy......

8
Před 2 roky
Marie Medova

Pisálek to úplně blbě podal a hned na úvod napsal blbost a o domě tam vlastně nic není.. Je to klasický malý rodinný domek a cena taková, jelikož je to i s pozemkem a vše co tam je, koupací jezírko.. Na dnešní dobu, cena normální.. viděl jsem o dost horší za podobnou i vyšší cenu.

1
Před 2 roky

Tento článek zde už jednou byl. Tak nic nového.

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt