Asi bych nechtěla mít za důvěrnou kamarádku "zdroj", který všechno hned vykecá bulváru.
Ještě pár seriálů a mohou si koupit letadlo!!!👺😴
Ale ve skole toho slecna Buresova moc nepochytila - dnes jsem sledovala jeji vyjadreni po ukonceni jeji cinnosti v serialu ZOO a nestacila jsem se divit. Bude se tam dale objevovat "skrz telefony" , asi nezna vyjadreni prostrednictvim telefonu, slovesa se dle jejiho vyjadreni sklonuji, asi zapomnela na casovani sloves a dalsi jeji vychytavky. V hlave toho mit moc nebude a domek at si uzije.
Život v Česku není jen o těchto dvou. Dejte už s nimi pokoj
Tak ať se jím tam krásně žije moc jím to přejí
To je stavební firma pěkně oholila .tohle je za 13 mega špatný vtip
To jen pisálek to špatně podal 😉, je to i s pozemkem 3tis m2, koupacím jezírkem atd.. ta cena je ještě na dnešní dobu celkem dobrá, oproti kolikrát jiným.. nebo jen samotným pozemkům.. v řádech milionů se prodávají pozemky o výměře 600-1000m2 i na vesnicích v jiných krajích a to kolikrát noví majitelé netuší na kolik je teprve přijde dneska stavba...
Kdy už konečně přestanete o těchto lehkoživkách psát. Nikoho nezajímají.
Stačí pár opičích citoslovců na nepretacej. cz a je vyděláno. HUHUH HUHUH UÁUÁ
Huhu haha 😂 krásná opička 🙉 a ty krásný leopardi šaty jaké má
Nic moc, za ty prachy......
Pisálek to úplně blbě podal a hned na úvod napsal blbost a o domě tam vlastně nic není.. Je to klasický malý rodinný domek a cena taková, jelikož je to i s pozemkem a vše co tam je, koupací jezírko.. Na dnešní dobu, cena normální.. viděl jsem o dost horší za podobnou i vyšší cenu.
Tento článek zde už jednou byl. Tak nic nového.