1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

takový pidi domek jooo asi malinky pro takové lidi ...a na tohle si brali hypotéku joo to nemaj dost peněz

Před 2 roky
Ivana Šulcová

taky se divím,takové celebrity a hypotéku a za rok se budou rvát o majetek

2
Před 2 roky

Kdo žádal makléře o názor?Je to vůbec normální a komu je co do toho!

2
Před 2 roky

Na jednu stranu se pořád chlubí, na druhou si stěžuje, že si nemůže zajít v klidu ani s dítětem do zoo.

11
Před 2 roky
Rudolf Sidlo

A teď se pochlubi co si koupili a kde bydlí aby fanoušci mohli na návštěvu 😄 hlavně že tvrdila jak má ráda soukromí

4
Před 2 roky

Zas tak moc za to nedali a pozemek k baráku je krásný,za byt třeba v Rokytnici,nebo Harrachově ty prachy dáte taky, pozemek žádný a o klidu se mluvit už vůbec nedá

Před 2 roky

Teda nevím, ale na mě to nějaký extra dojem nedělá,...a ještě za ty prachy 😮.

11
Před 2 roky

To je takovy domek chteli - nemeli. To je jako, chci suv, rad bych X5, ale mam na Santa-Fe. Do Prahy nejhorsi spojeni co muze byt. To se meli spis prestehovat do Olomouce.

1
Před 2 roky

tak daleko od prahy´=predrazeny...k cemu 3km pozemku akorat prace a dalsi vydaje k cemu bez hospodarskeho vyuzuiti...díra sveta

6
Před 2 roky
Karel Kaspar

nezapomeňte, že hodnota pozemků jde stále nahoru a budou mít třetí dítě, tudíž nebudu do budoucna míti starosti se zabezpečení těchto dětí, schvaluji jim toto rozhodnutí, sama jsem vlastnil pozemek přes 3 tis.m2 , dcera chtěla stavět, tak jsem jí kus zahrady také věnovala, je pravda, že je na zahrad mnoho práce a s tím souvisejí další výdaje, na druhou stranu tam máte úžasný relax a psychickou pohodu, co víc si přát, už jenom to zdraví

16
Zobrazit další 4 reakce
Před 2 roky

Pěkný bydlení i s příběhem, prostě životní úroveň stoupá..........hypo 13 mega-ani nevím kolik to bude měsíčně, ale asi zas tak moc né....

Před 2 roky

Takový domek pro starší, kteří už nemají jiného koníčka než zahradní práce.

Jako mladé by se mi nelíbil. Za ty peníze mohlo být něco víc lahodícího oku.

4
Před 2 roky

Hezký domek, hezká krajina. Určitě také klid. Moc by se mi tam líbilo

12
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt