takový pidi domek jooo asi malinky pro takové lidi ...a na tohle si brali hypotéku joo to nemaj dost peněz
taky se divím,takové celebrity a hypotéku a za rok se budou rvát o majetek
Kdo žádal makléře o názor?Je to vůbec normální a komu je co do toho!
Na jednu stranu se pořád chlubí, na druhou si stěžuje, že si nemůže zajít v klidu ani s dítětem do zoo.
A teď se pochlubi co si koupili a kde bydlí aby fanoušci mohli na návštěvu 😄 hlavně že tvrdila jak má ráda soukromí
Zas tak moc za to nedali a pozemek k baráku je krásný,za byt třeba v Rokytnici,nebo Harrachově ty prachy dáte taky, pozemek žádný a o klidu se mluvit už vůbec nedá
Teda nevím, ale na mě to nějaký extra dojem nedělá,...a ještě za ty prachy 😮.
To je takovy domek chteli - nemeli. To je jako, chci suv, rad bych X5, ale mam na Santa-Fe. Do Prahy nejhorsi spojeni co muze byt. To se meli spis prestehovat do Olomouce.
tak daleko od prahy´=predrazeny...k cemu 3km pozemku akorat prace a dalsi vydaje k cemu bez hospodarskeho vyuzuiti...díra sveta
nezapomeňte, že hodnota pozemků jde stále nahoru a budou mít třetí dítě, tudíž nebudu do budoucna míti starosti se zabezpečení těchto dětí, schvaluji jim toto rozhodnutí, sama jsem vlastnil pozemek přes 3 tis.m2 , dcera chtěla stavět, tak jsem jí kus zahrady také věnovala, je pravda, že je na zahrad mnoho práce a s tím souvisejí další výdaje, na druhou stranu tam máte úžasný relax a psychickou pohodu, co víc si přát, už jenom to zdraví
Pěkný bydlení i s příběhem, prostě životní úroveň stoupá..........hypo 13 mega-ani nevím kolik to bude měsíčně, ale asi zas tak moc né....
Takový domek pro starší, kteří už nemají jiného koníčka než zahradní práce.
Jako mladé by se mi nelíbil. Za ty peníze mohlo být něco víc lahodícího oku.
Hezký domek, hezká krajina. Určitě také klid. Moc by se mi tam líbilo