1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 13 dny

Co se furt řeší jeho kamarádi co s ním pili řekli že byl dezorientovany přikládají to vypitemu alkoholu,takte byl namol.pakslyseli ránu a jako by někdo upadl.no a přítel byl v té době 200km daleko.Tak nevím co se řeší a dcera s ex jsou asi pěkně vyčůrany

51
Před 13 dny
Hana Vadlejchová

Měl by se postarat partner. S manželkou byli rozvedení no a dcerunka teď vidí příležitost. Prachobyčejná neurvalost a prasárna. Přesně, vyčůrané ženské.

40
Před 13 dny

V tomhle případu se lže, až se jim práší vod huby,.....měli by se na to vykašlat a napsat , až to bude opravdu pravda a nééé každou chvíli někoho krýt,...příliš trapné !!!!!

16
Před 9 dny

Nevím, proč je u tohoto tématu otevřená diskuze. Je to případ pro policii, vyšetřovatele. Proč k tomu nechat "vyjadřovat se" každého nezúčastněnce ?

Před 13 dnyUpraveno

Já vím, kdo mu to udělal. Muller s Thurghauem.

31
Před 11 dny

Já bych to viděl asi takhle, normální člověk se stane policistou, je ženatý a má dceru. Začíná strmá kariéra, rozvod a nový vztah, přítel policisty, arogantní policista při papalášské oslavě to přehnal, padl na hubu, nebo mu na ni někdo dal, protože byl chytrý jak rádio, To je celé, bohu dík, že osud je takový jaký je.

Před 13 dny

asi se hraje o to zda je to či není pracovní úraz - pokud je tam alkohol, tak to je smůla - každopádně pokud by se jednalo o pracovní úraz a byl takový uznán - s jeho platem 150 tis měsíčně a plným průměrným platem při pracovním úrazu je to pěkná raketa

17
Před 12 dny
Georg Werher Georg

Pracovní úraz v koupelně? Po pití ,,sklenky" vína?

Kdyby to byl můj táta, udělala bych všechno jen pro něj. Tím spíš pokud by se tam jevila známka týrání. Snažila bych se ho od agresora dostat. Ale kde je pravda? Ve výměně byla i maminka Jiřího,všechno bylo OK, dcerušky také. Žádné křivé slovo na nikoho.

11
Před 13 dny

Rok od úrazu, nebo napadení a nic se neděje, nikdo nic neví. To se může stát jen u nás a v Rusku, když někdo vypadává z oken.

16
Před 12 dny

Taky jsme kdysi jezdili na výjezdní školení a taky tam občas někdo upadl. Prostě nešťastná náhoda.

2

Tam jde o majetek a o rentu kdo to bude pobírat.

45
Před 9 dny
Petrjank Jankovský

Vůbec netušíte, co opatrovnictví obnáší.

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt