Co to píšete zase za paskvil,nevím nic o tom,že bych někde dlužila 280 000Kč,😂nechci být impertinentní,ale tento dluh nechť si zaplatí naše sebestředná prolhaná alibistická vláda ,která žije na obláčku a teď trošku nerazila,no trošku víc,ale pokud je na létání,které je zbytečné,tak to tak zlé nebude.No vládo a teď se předveďte 🙃
Už jste někdy zažila, aby jakákoli vláda zaplatila po sobě své dluhy? Chodím dlouho po světě, ale já tedy ještě nikdy:
Nechápu, jak se v diskusích stále určité procento diskutérů někdy až s fanatickými proklamacemi stále zastává této neumětelské vlády. Ono svádět vše na Babiše a válku už dávno nepřebije naprostou neschopnost řešit jakékoliv problémy ČR, a že jich není málo. A ještě to lokajské přisluhování EU a UA na prvním místě. Kdo pětikolku volil, musí být konsternovaný. Také nic nedlužím. Správný titulek by měl být všechny minulé vlády zadlužily svým vládnutím ČR a její občany.
Dluhy budou platit voliči pětidemolice.
Ať nežerou ve sněmovně zadarmo,všechno se zdražuje a páni VIP si udělají ceny podle sebe.možná by tím snížili dluh ČR kdyby platili za jídlo co občané,dobytkové,Jurečka ať doma nastartuje traktor a zvoře si doma vlastní pole,za tu dobu co vládnou každý z nich přibral,protože se mají jak prasata v žitě.
Souhlasím a kdo si dnes žije nad poměry jak hlásá poslanec Pospíšil je tato vláda v čele Fialou,Rakušanem,Pekarovou a další arogantní smečkou.
Každého z nás zadlužili na skoro 300 000 Kč nedobrovolně! Většina domácností hospodaří zodpovědně a dluží tolik peněz! Ať ty dluhy zaplatí oni a následně jejich rodiny po několik generací! Vláda rozpočtové zodpovědnosti! To byla ta největší dezinformace od revoluce! Sam odborník a expert a nakonec jsme nejhorší v Evropě od vzniku samostatného státu! Opakuji se po několikáté, když píšu, že si Opaváci dobře pamatují co provedl s Bredou a kam to s ní dotáhnul! Tohle ale není Opava, ale Celá republika a on ji prošustroval za rok a půl! Na to jsou paragrafy a ztrátě poslanecké imunity musí být zákonitě potrestán! A ne jenom on!
A divíte se, když mu radí takový "expert" jakým je bratr Marečka Bendů? To víte, koryto pro celou smečku ODS něco stojí!!!
Tahle Vláda by měla na vlastní žádost rezignovat dokud to ještě jde jsou absolutně neschopný dluhy jim rostou jak houby po dešti a Fiala si veselé utrácí dal zastavte tuhle Vládu dokud to ještě jde
Tam jsou nenažraní všichni do jednoho, kdyby to šlo, stáhli by nás i z kůže.
Morek z kosti by vycucali.
Myslím si že vláda dluží občanům ne občané státu. Ať si sníží platí zruší zbytečné ministerstva, senát beztak je k ničemu a potom Ukrajina ať vrátí peníze které ta to vláda v chodila jim bez souhlasu občanů ČR. Já jim nic ne dlužím ani moje rodina.
Nikdo jim nedluží, aspon ne mladí, malí podnikatelé, důchodci vůbec. Těm co dávali sponz. dary aby je volili, ti at platí
Zabavte těm neschopným vládním šmejdům kteří to tu způsobili majetky, to by ten dluh klesnul.
Ono to spíš půjde z majetků našich.i kdyžt skrov ných.
Já státu nic nedluzim celý život poctivě pracují a že všeho platím daň. Stát dluží mě co rozkradli peníze na důchody a musím dřít do 65. Mám odpracováno 40 let devět ještě musím pracovat. Ať si to zaplatí lumpove co 30 let jenom drancují tuto zem. 😡😡😡😡
Jsem na tom stejně, ať táhnou na Ukrajinu a tam se předvádějí.
Ozdravný balíček. Jak bude vypadat? Už se to zčásti provalilo. Každý občan ČR dostane poštou, nejpozději v září balíček. Poštovné zadotuje unie a tímto balíčkem se letošní rok ČR zachrání před vzrůstajícím dluhem. Co v balíčku bude? Především návod, potom v obálce naleznete poštovní složenku na 280 tisíc korun se splatností v říjnu. Tuto částku nedostanete, tu máte zaplatit, tím se vyhnete exekuci. Poštovné, jak bylo uvedeno, dotuje unie. Co tam naleznete dál. V ozdravném balíčku. Jedno balení uklidňujícího čaje Fialka, kynedril pro případnou cestu na úřad, jedna kanyla, pokud si už chcete pustit žilou, dále zkrácený formulář pro poslední vůli, metr dlouhý provaz s normovanou smyčkou a nosností až 160kg s hmoždinkou pro upevnění na strop, jedna kapsle kyanidu s knížečkou poezie "spi sladce spi", jedna odhláška ze starobního důchodu, další formulář pro darování vašeho majetku státu, jedna žiletka ve vakuovém balení a nakonec poděkování Ministerstva financí za spolupráci. A ještě slevový kupon pro pohřeb žehem. Jeden ozdravný balíček by s jistotou mohl stačit, a není pravda, že Stanjura chystá další.
To je ale přeposláno z minulé vlády. Pozor na datum, je dole malým písmem !!!!!