1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Co to píšete zase za paskvil,nevím nic o tom,že bych někde dlužila 280 000Kč,😂nechci být impertinentní,ale tento dluh nechť si zaplatí naše sebestředná prolhaná alibistická vláda ,která žije na obláčku a teď trošku nerazila,no trošku víc,ale pokud je na létání,které je zbytečné,tak to tak zlé nebude.No vládo a teď se předveďte 🙃

273
Před 1 rokem
Dana Stará

Už jste někdy zažila, aby jakákoli vláda zaplatila po sobě své dluhy? Chodím dlouho po světě, ale já tedy ještě nikdy:

32
Před 1 rokem

Nechápu, jak se v diskusích stále určité procento diskutérů někdy až s fanatickými proklamacemi stále zastává této neumětelské vlády. Ono svádět vše na Babiše a válku už dávno nepřebije naprostou neschopnost řešit jakékoliv problémy ČR, a že jich není málo. A ještě to lokajské přisluhování EU a UA na prvním místě. Kdo pětikolku volil, musí být konsternovaný. Také nic nedlužím. Správný titulek by měl být všechny minulé vlády zadlužily svým vládnutím ČR a její občany.

105
Před 1 rokem
Luboš Čáka

Dluhy budou platit voliči pětidemolice.

58
Před 1 rokem

Ať nežerou ve sněmovně zadarmo,všechno se zdražuje a páni VIP si udělají ceny podle sebe.možná by tím snížili dluh ČR kdyby platili za jídlo co občané,dobytkové,Jurečka ať doma nastartuje traktor a zvoře si doma vlastní pole,za tu dobu co vládnou každý z nich přibral,protože se mají jak prasata v žitě.

244
Před 1 rokem
Wabi Stanek

Souhlasím a kdo si dnes žije nad poměry jak hlásá poslanec Pospíšil je tato vláda v čele Fialou,Rakušanem,Pekarovou a další arogantní smečkou.

140
Před 1 rokem

Každého z nás zadlužili na skoro 300 000 Kč nedobrovolně! Většina domácností hospodaří zodpovědně a dluží tolik peněz! Ať ty dluhy zaplatí oni a následně jejich rodiny po několik generací! Vláda rozpočtové zodpovědnosti! To byla ta největší dezinformace od revoluce! Sam odborník a expert a nakonec jsme nejhorší v Evropě od vzniku samostatného státu! Opakuji se po několikáté, když píšu, že si Opaváci dobře pamatují co provedl s Bredou a kam to s ní dotáhnul! Tohle ale není Opava, ale Celá republika a on ji prošustroval za rok a půl! Na to jsou paragrafy a ztrátě poslanecké imunity musí být zákonitě potrestán! A ne jenom on!

183
Před 1 rokem
Sona Polednikova

A divíte se, když mu radí takový "expert" jakým je bratr Marečka Bendů? To víte, koryto pro celou smečku ODS něco stojí!!!

103
Před 1 rokem

Tahle Vláda by měla na vlastní žádost rezignovat dokud to ještě jde jsou absolutně neschopný dluhy jim rostou jak houby po dešti a Fiala si veselé utrácí dal zastavte tuhle Vládu dokud to ještě jde

58
Před 1 rokem

Tam jsou nenažraní všichni do jednoho, kdyby to šlo, stáhli by nás i z kůže.

191
Před 1 rokem
Jana Nováková

Morek z kosti by vycucali.

69
Před 1 rokem

Myslím si že vláda dluží občanům ne občané státu. Ať si sníží platí zruší zbytečné ministerstva, senát beztak je k ničemu a potom Ukrajina ať vrátí peníze které ta to vláda v chodila jim bez souhlasu občanů ČR. Já jim nic ne dlužím ani moje rodina.

144
Před 1 rokem
Valeria.strnadova

Nikdo jim nedluží, aspon ne mladí, malí podnikatelé, důchodci vůbec. Těm co dávali sponz. dary aby je volili, ti at platí

69
Před 1 rokem

Zabavte těm neschopným vládním šmejdům kteří to tu způsobili majetky, to by ten dluh klesnul.

37
Před 1 rokem
Irena Sommerová

Ono to spíš půjde z majetků našich.i kdyžt skrov ných.

8
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Já státu nic nedluzim celý život poctivě pracují a že všeho platím daň. Stát dluží mě co rozkradli peníze na důchody a musím dřít do 65. Mám odpracováno 40 let devět ještě musím pracovat. Ať si to zaplatí lumpove co 30 let jenom drancují tuto zem. 😡😡😡😡

88
Před 1 rokem
Tima Gondkova

Jsem na tom stejně, ať táhnou na Ukrajinu a tam se předvádějí.

48
Před 1 rokem

Ozdravný balíček. Jak bude vypadat? Už se to zčásti provalilo. Každý občan ČR dostane poštou, nejpozději v září balíček. Poštovné zadotuje unie a tímto balíčkem se letošní rok ČR zachrání před vzrůstajícím dluhem. Co v balíčku bude? Především návod, potom v obálce naleznete poštovní složenku na 280 tisíc korun se splatností v říjnu. Tuto částku nedostanete, tu máte zaplatit, tím se vyhnete exekuci. Poštovné, jak bylo uvedeno, dotuje unie. Co tam naleznete dál. V ozdravném balíčku. Jedno balení uklidňujícího čaje Fialka, kynedril pro případnou cestu na úřad, jedna kanyla, pokud si už chcete pustit žilou, dále zkrácený formulář pro poslední vůli, metr dlouhý provaz s normovanou smyčkou a nosností až 160kg s hmoždinkou pro upevnění na strop, jedna kapsle kyanidu s knížečkou poezie "spi sladce spi", jedna odhláška ze starobního důchodu, další formulář pro darování vašeho majetku státu, jedna žiletka ve vakuovém balení a nakonec poděkování Ministerstva financí za spolupráci. A ještě slevový kupon pro pohřeb žehem. Jeden ozdravný balíček by s jistotou mohl stačit, a není pravda, že Stanjura chystá další.

49
Před 1 rokem
Radek Kobliha

To je ale přeposláno z minulé vlády. Pozor na datum, je dole malým písmem !!!!!

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt