1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Přece se chlubí tím že mají důvěru kterou získali ve volbách a lidé to tak chtějí a chápou tyto kroky zlodejen,korupce a lumpáren.oni si nehrabou ve svůj prospěch ale pro rozkvět země a blaho občanů.tady je vidět jak lidé naivně uvěřili lživé kampani o tom jaké mají řešení a jak lidem zůstane víc peněz.bohuzel neznám ve svém životě nikoho kdo by to pocítil a měl se líp než za babisovi drahoty když teď máme fialovou chudobu

27
Před 1 rokem

Co si vůbec myslí... My lidi, že Dlužíme. To je fakt sprostarna. To naše slavná vláda, která nás dře z kůže a peníze hází do černých děr. Například Ukrajina.

145
Před 1 rokem

1989 jsme každý dlužili 1000kč a president brai100000kč

A dnes jsou platy Státních šimlů od 200000 do 400000kč tak se nedivme Rozkrádá se stát veřejně hnus náš ministr je k ničemu jen když má prachy jako všichni

49
Před 1 rokem
Svatoslav Kracík

Nevím jestli v 89 jsme spíš nebyli v + ( ještě hodnou chvíli nám rusi spláceli ropou plynem a rudou)

15
Zobrazit další 4 reakce
Před 1 rokem

Banda zlobovaných politických matláků zničila naši prosperující zemičku,peníze rozkradla a přesunula na soukromé účty a ještě se tváří,jak páchá dobro na občanech,smutné,ale pravdivé.

108
Před 1 rokem

Pokud vím nic nedlužim, žádnou půjčku ani úvěr nemám a jestli vláda neumí hospodařit co vybere na daních nemá tam co dělat a jejich výlety si můžou platit že svého

14
Před 1 rokem

Rozkrást,uloupit,defraudovat,odklonit,malá domu a ministrně to hodit na druhého at to zaplatí.Bejt beztrestnej,nenést žádné dusledky,nezodpovídat se spravedlnosti,bezelstně vědoně či ne, lhát a tvářit se že je vše v pořádku a že jste v dobrých rukách..To je dnešní,včerejší a i ten budoucí politik.

17
Před 1 rokem
Jan Faukner

Především s řad ODS.

18
Před 1 rokem

Já nic nikomu nedlužím a už vůbec nemám dluh vůči státu. Naopak,máme jedny z největších odvodů ze mzdy v evropě. Nic od státu nedostávám a nic nepobírám. Ať si ten dluh zaplatí ti,co neumí hospodařit se státní kasou. Ve vládě a v parlamentu je dost nenažranců,co berou nechutné platy a mnohdy sedí na dvou židlích za další vysoké platy. Tak ať se složí na ten dluh a určitě jim ještě něco zbyde za ty prachy co berou

36
Před 1 rokem

Pamatuji dobu kdy se psalo ze kazdeho obcana je dluh 40tisic. Korunu všemu dala teda tato vláda s 280tisici. Je mi opravdu úzko z toho co se tady deje. Hlavne ze Fiala stale usmev na tvari.... krivak jeden ... uplne blbej

37
Před 1 rokem
Nada Burgerova

Ne, tohle začala už Sobotkova vláda a potom to pořádně tatnul Babiš. To, že ten dluh stále roste, je především jejich nastavením pravidel štědrého rozhazování.

A tahke vláda se to bojí zaříznout. A vy byste řvali jako první, kdyby to udělala.

14
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Kdyby uzákonili že si mohou nadělat jen také dluhy co splatí do konce svého volebního období. Žádný normální si vědomě nenadělá dluhy když na 100% je není z čeho platit, Vína padá na všechny, jelikož dovolili neustálé zadlužování a půjčování pěněz. Nám lidem pak dají několik zachraných balíčků které tuto siruaci neřeší. Dopadneme jak v Řecku bankrot země ale nás nemá kdo zachránit bohužel.

23
Před 1 rokem
Soňa Polednová

No tak to ale musíte začít přestat natahovat ruce ke státu, protože právě na sociální výdaje jdou ty největší částky a připadají největší dluhy. A s tím je potřeba začít u socanů a především u Babiše, který zohle začal úpravou parametrů důchodů a rozdáváním peněz svým voličům.

16
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Tato vláda by měla mít zakázáno si půjčovat peníze, protože s nimi neumí hospodařit. Ve vládě nejsou ekonomové, jen zasloužilí straníci, co si zásluhy získali dehonestaci Babišovi vlády. Neměli žádný lepší program a dokázali voliče přesto nesplnitelnými sliby přesvědčit, aby jim dali hlas. Vláda nemá sílu nakopnout ekonomiku a uzdravit státní rozpočet.

15
Před 1 rokem
Zdenek Šmerda

Mne petikolka vyděsila ještě když byla v opozici, to tehdy když ředitel hmotných rezerv žádal Babišovu vládu o povolení doplnit strategické zásoby ropy.Bylo to v době nejnižších cen jaké kdy byly a budou.Potreboval pouze souhlas vše by zařídili jeho podřízení, když ho odpálkoval tehdejší premiér čekal jsem že opozice rozpoutá opozice bouři.Mohli jsme mít nejen splněný závazek evropské unii i potřebné zásoby ropy za hubičku.Od politiků kteří slibovali ozdravit veřejné finance bych čekal že udělají vše pro využití šance jaká se neopakuje.I tento divný klídek ( mimo jiné) mě ještě před volbami vedl k tomu,abych několikrát napsal: Nechcete mít Babiše,ale budete jich mít pět.Ovšem realita je mnohem horší než jsem čekal.

6
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt