Přece se chlubí tím že mají důvěru kterou získali ve volbách a lidé to tak chtějí a chápou tyto kroky zlodejen,korupce a lumpáren.oni si nehrabou ve svůj prospěch ale pro rozkvět země a blaho občanů.tady je vidět jak lidé naivně uvěřili lživé kampani o tom jaké mají řešení a jak lidem zůstane víc peněz.bohuzel neznám ve svém životě nikoho kdo by to pocítil a měl se líp než za babisovi drahoty když teď máme fialovou chudobu
Co si vůbec myslí... My lidi, že Dlužíme. To je fakt sprostarna. To naše slavná vláda, která nás dře z kůže a peníze hází do černých děr. Například Ukrajina.
1989 jsme každý dlužili 1000kč a president brai100000kč
A dnes jsou platy Státních šimlů od 200000 do 400000kč tak se nedivme Rozkrádá se stát veřejně hnus náš ministr je k ničemu jen když má prachy jako všichni
Nevím jestli v 89 jsme spíš nebyli v + ( ještě hodnou chvíli nám rusi spláceli ropou plynem a rudou)
Banda zlobovaných politických matláků zničila naši prosperující zemičku,peníze rozkradla a přesunula na soukromé účty a ještě se tváří,jak páchá dobro na občanech,smutné,ale pravdivé.
Pokud vím nic nedlužim, žádnou půjčku ani úvěr nemám a jestli vláda neumí hospodařit co vybere na daních nemá tam co dělat a jejich výlety si můžou platit že svého
Rozkrást,uloupit,defraudovat,odklonit,malá domu a ministrně to hodit na druhého at to zaplatí.Bejt beztrestnej,nenést žádné dusledky,nezodpovídat se spravedlnosti,bezelstně vědoně či ne, lhát a tvářit se že je vše v pořádku a že jste v dobrých rukách..To je dnešní,včerejší a i ten budoucí politik.
Především s řad ODS.
Já nic nikomu nedlužím a už vůbec nemám dluh vůči státu. Naopak,máme jedny z největších odvodů ze mzdy v evropě. Nic od státu nedostávám a nic nepobírám. Ať si ten dluh zaplatí ti,co neumí hospodařit se státní kasou. Ve vládě a v parlamentu je dost nenažranců,co berou nechutné platy a mnohdy sedí na dvou židlích za další vysoké platy. Tak ať se složí na ten dluh a určitě jim ještě něco zbyde za ty prachy co berou
Pamatuji dobu kdy se psalo ze kazdeho obcana je dluh 40tisic. Korunu všemu dala teda tato vláda s 280tisici. Je mi opravdu úzko z toho co se tady deje. Hlavne ze Fiala stale usmev na tvari.... krivak jeden ... uplne blbej
Ne, tohle začala už Sobotkova vláda a potom to pořádně tatnul Babiš. To, že ten dluh stále roste, je především jejich nastavením pravidel štědrého rozhazování.
A tahke vláda se to bojí zaříznout. A vy byste řvali jako první, kdyby to udělala.
Kdyby uzákonili že si mohou nadělat jen také dluhy co splatí do konce svého volebního období. Žádný normální si vědomě nenadělá dluhy když na 100% je není z čeho platit, Vína padá na všechny, jelikož dovolili neustálé zadlužování a půjčování pěněz. Nám lidem pak dají několik zachraných balíčků které tuto siruaci neřeší. Dopadneme jak v Řecku bankrot země ale nás nemá kdo zachránit bohužel.
No tak to ale musíte začít přestat natahovat ruce ke státu, protože právě na sociální výdaje jdou ty největší částky a připadají největší dluhy. A s tím je potřeba začít u socanů a především u Babiše, který zohle začal úpravou parametrů důchodů a rozdáváním peněz svým voličům.
Tato vláda by měla mít zakázáno si půjčovat peníze, protože s nimi neumí hospodařit. Ve vládě nejsou ekonomové, jen zasloužilí straníci, co si zásluhy získali dehonestaci Babišovi vlády. Neměli žádný lepší program a dokázali voliče přesto nesplnitelnými sliby přesvědčit, aby jim dali hlas. Vláda nemá sílu nakopnout ekonomiku a uzdravit státní rozpočet.
Mne petikolka vyděsila ještě když byla v opozici, to tehdy když ředitel hmotných rezerv žádal Babišovu vládu o povolení doplnit strategické zásoby ropy.Bylo to v době nejnižších cen jaké kdy byly a budou.Potreboval pouze souhlas vše by zařídili jeho podřízení, když ho odpálkoval tehdejší premiér čekal jsem že opozice rozpoutá opozice bouři.Mohli jsme mít nejen splněný závazek evropské unii i potřebné zásoby ropy za hubičku.Od politiků kteří slibovali ozdravit veřejné finance bych čekal že udělají vše pro využití šance jaká se neopakuje.I tento divný klídek ( mimo jiné) mě ještě před volbami vedl k tomu,abych několikrát napsal: Nechcete mít Babiše,ale budete jich mít pět.Ovšem realita je mnohem horší než jsem čekal.