1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

já žádný dluh u Vás nemám a pochybuji o tom že někdo z mých dětí rodičů a dalších občanů Vám dluží .Rozhazujete tak začněte konečně šetřit a hlavně u Vás nahoře

71
Před 1 rokem

Tomu nerozumim. Kazdy z Cechu uz ma dluzit statu 280 tisic korun. Jak je tohle mozny, kdyz ceskej narod tu statni kasu vubec nespravuje. Kdyby to tak bylo urcite by vladni cinitele nelitali do destinaci jako Afrika, Korea, Japonsko nebo Tajwan atd.pro nic a zase za nic.

Takze pane Stanjura sam pisete jak jsou ministri nenazrani - a s tim by CZ narod urcite s vami souhlasil - ale ted ucet za tu statni sekeru, ktera se den ode dne zvetsuje musite vystavit cele vlade pocinaje panem premierem a ne CZ narodu.

14
Před 1 rokem

Mohu Fialu a jeho poskoky ujistit,že nikomu nic nedlužím a vládě vzkazuji,že právě ona mi dluží minimálně omluvu za to,že mne jako důchodce sprostě okradla.

52
Před 1 rokem

Celé to zadlužování začalo s nástupem demokracie a to nástupem první demokraticky zvolené vlády. Nevím jak ti chytráci přišli na to , že dlužím . To jsou dluhy těch, kteří nezodpovědně vládnou.

29
Před 1 rokem
Ladislav Hlušička

Vy sice nedlužíte, ale splácíte dluh v podobě znehodnocení úspor o 20% za rok 2022, kdy chtě nechtě jste tyto peníze v podobě inflace odevzdal a inflaci způsobilo svojí hloupostí Bratrstvo kočičí pracky pseudo profesora Fialy. Takže i když nedlužíte tak, platíte a ještě peníze z vašich daní používají jako soukromé prostředky.

4
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Článek od tohoto pohůnka krav nemá cenu komentovat. Zde se můžete podívat na vývoj státního dluhu: Odkaz

Dluh rostl už za Babiše, a to byly energie a potraviny ještě nízko. Kazdý při zvýšení inflace chce přidat důchod či plat, ale kde se na to má v rozpočtu brát? Jen na důchody jde zhruba polovina státního rozpočtu. Je jednoduché natahovat ruku, ale musí se také zabrat a ten zpomalující vlak zase roztlačit. Nechci se zastávat žádné vlády, ale jen ukazovat na druhé prostě nestačí.

www.mfcr.cz
Struktura a vývoj státního dluhu
16
Před 1 rokem
Jiří Soural

Pokud tato vláda neustále nabádá šetřit,okrádá důchodce a sama si lítá po světě,pořádá zasedání za drahé peníze a sama si přidá,plat si údajně zmrazí až po roce,pak obere důchodce,podvodem,to svědčí o jejich morálce. Pak napadají důchodce,že natahují ruce a co ta nemakačenka,kteří si žijí na úkor pracujících a ještě nepřehlédnutelný počet UA uprchlícků.Navíc neustálá pomoc UA,pokud nemám prostředky,tak přece nemůžu pomoct i kdybych sebevíc chtěla a ne si brát neustále velké půjčky,aby oni byli ti nejlepší a mohli se poplácávat,že oni jsou ti nej. Za 2roky je už nikdo nezvolí a po nás potopa,ať si s tím noví politici poradí,už i to svědčí o jejich morálce.

17
Před 1 rokem

Páni politici a dámy politicky, jsou to vaše dluhy, které vznikly vaší špatnou politikou a špatnými rozhodnutími. Tak si ty dluhy vy a vaše partaje také zaplaťte, já nikomu nic nedluzim.

33
Před 1 rokem

Smutné je, že se nemůžete jen tak zříct občanství. Nikdo se mě neptal jestli chci být občanem ČR...tohle je demokracie nebo moderní otroctví?

13
Před 1 rokem
Jan Novák

Otroctví.bohužel s naším plným souhlasem.Napřed chudáci chlapci s nějakou dysfunkcí,potom okrádání ještě nenarozených vnoučat,jejichž pozdější prarodiče málo vydělali a nechali je tu bez prostředků,no a když vyčerpali toto téma\sebrali peníze nejen prarodičům,ale i rodičům, a i těm,co se ještě nenarodili(dluh totiž také může být dědictví.)

Před 1 rokem

Že by vláda, "za kterou se nemusíme stydět, která bude dělat vše mnohem lépe, než vláda Babišova", někde udělala chybu? Nebo Kalousek jenom kalí vodu? Ještě, že máme prezidenta, "za kterého se nemusíme stydět", který snad do věci vnese jasno.

60
Před 1 rokem
Zdenda Duba

No ten určitě!!! Naivko.

44
Před 1 rokem

Já nic nedlužím, to dluží jen ten kdo takovým způsobem hospodaří ze státnímy penězi. A kdo to asi je no přece Stanjura ,Fiala a celý ten to 5spolek.

30
Před 1 rokem
Zdeněk Kašpar

Tak si musí ten dluh zaplatit ze svých výplat a veškerých příplatků co pobírají.

2
Před 1 rokem

Ať mluví laskavě za sebe!!!! Já os. státu nedluzim ani korunu. Okamžitá demise nenažraný vlády a výstup z diktatury EU. Naše setrvání v EU nemá pro nás "obyč." lidi žádnou výhodu. Je to jen výhoda pro ty čuňata z vlády ohledně peněz.

14
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt