1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Já jsem tyto dluhy nenasekala. Ať to platí viníci z pětidemolice. I ze svého. I ať si za to jdou sednout.

51
Před 1 rokem
Romana Vacova

A opětně je budeme živit tak, to ne žádný kriminál ale poctivá a pořádná práce např. u Babiše v drůbežárnách ve Vodňanech tam opravdu přijdou řadě věcí na kloub. Tam uvidí jak Babiš řídí podnik v praxi a tím způsobem řídit i náš stát.

15
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Ale no tak lidi. Vždyť před volbami nám říkali, že to budou dělat jinak🙈

No a ten obarvený elektrikář ⛺️jura, to je kapitola sama pro sebe

37
Před 1 rokem

Jo přesně nenažraný celý vládní orgán i senát kdy si sníží platy prestanout se cpat skoro zadarmo cestovat atd

32
Před 1 rokem

V životě jsem nikomu nic nedlužila ani teď a kdo se zadlužil ať si to zaplatí

24
Před 1 rokem
Hela Lebedova

Přesně,naše rodina taky a toto je nehoráznost,zloději bez cti a ještě lháři,okrádat,to by jim šlo.

8
Před 1 rokem

Fiala, a spol, jsou rakovinou naší země.

21
Před 1 rokem

Po přečtení prvních 20 příspěvků jsem přesvědčen že volby musely být zfalšované

24
Před 1 rokem
Rudla Horák

Vy o tom pochybujete...

9
Před 1 rokem

A neposlal onehdá chemik z hoptrop 09 kraďousek nějakej dopis občanům, že státu taky každej dluží, já už nevím, kolik tisíc korun ? To byly snad desítky tisíc a teď za fi-jalový vlády je to několik set tisíc korun ! To je ale od těch politiků drzost !

5
Před 1 rokem

Na to nepotřebuji vyjádření bývalého šéfa státní kasy, to vidím také a je mi to h. platné.108, je prostě 108+.

20
Před 1 rokem

Kéž by to byla pravda. Dluží Fialová nenažraná,proukrajinská vláda,která má jako prioritu rozhazovat peníze a dělat dluhy.

30
Před 1 rokem
Miky Pavelků

Až nebudou ve vládě, tak jak některého potkám, ať se těší na dáreček.

3
Zobrazit další 2 reakce

Ovčáček zase perlí. Vy všichni, co se tu rozčilujete, stačí přečíst si článek. Je tam uvedena výše dluhu, tudíž že hypoteticky připadne na občana takový dluh. Nikde není psáno, že něco dlužíte

59
Před 1 rokem
Eliška Janalíková

Pohoda, ti zadlužují stát a my nic neplatíme?Proč mi sahájí na důchod,proč roste DPH madam vy jste sjetá jak ta dementní vláda.Žijete v ČR?

88
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt