Já ani moje manželka nikomu nic nedlužíme. To je Váš dluh pětikolko a Vaše vizitka jak hospodaříte. Ostuda.
Není se čemu divit s takovými !!! A odpovědnost nejsou ti, co je tam dostali. A není to o důchodech jak chtějí všem namluvit tito petilháři !!!
Stanjura by měl být co nejdříve odejit.
To ne! Měl by být odveden v poutech.
My jako občané dlužíme každý 280000. To je měsíční plat jednoho politika a předsedy ústavního soudu.
Teď dávají na ČT 1 pěkný dokument o Fialovi. Jmenuje se to: "O chamtivém strašidle". Ale nevím proč je tam psáno "pro děti".
Russáček a koblihout se tu zase pozvracel. A navíc přesně okopíroval už hodně starý hnus. Trapák.
kde jsou ti chytraci co volili menší zlo kde je ten kdo dal hlas teto demoliční vladě ? kde jsou ti co kazali že babiš nikdy asi jsou všichni v Bohnicích
Nejsou, ale jsou ve vládě, jsou v Parlamentu, jsou v narychlo zřízených trafikách a ti úplně nejhloupější a zcela zadarmo obdivuji komunisty generála Pavla a jeho manželku politručku. A v příštích volbách budou volit stejně.
Pořád se usmíváme. Dnes však jen svojí blbosti,jinak to nevidím .
Omyl já nic nedluzim dluží naše vláda.
Ale dlužíš, včetně tvých děti a vnoučata, protože jednou to někdo zaplatit musí
Doufám že tito dva a celá vlastizrádná pětikolka po příštích volbách skončí bez majetku v teplákách. Jsou to zločinci.
Já tomuto státu nic nedlužím. Ale stát dluží mě!!!! A hodně!!! Demisi vlády, pryč z EU, NATO a WHO a dalších podezřelých institucí, kam tečou peníze.