Lžou,ani poledne nedrží,jak se hlavní elektrikář dušoval,že 100 miliard z Wind fall texu jsou jasné, všichni analytici,ekonomové mu tvrdili,že nevybere ani i 30 miliard, další sedmilhář bankéř sikela nechá občany platit drahou elektriku i když máme haliřové položky na výrobu kWh, prolhaná banda vedená fialovým politologem z modrostrak se drží hesla,lžeme neustále, ničemu nerozumíme!!! Kde má fialový mužík ty odborniky?? To má být ten pomatený křeček,co radí, abychom jezdili nakupovat do Polska??? Ať nám všem dají plat jako tomuto expertovi a ani my,při tak " nízké" infaci tam jezdit nebudeme!!!
Jaké zboží takový krám.
A už je to tady. Kalda jako poradce v otázkách lhaní...
Padákový chemiku Kalousku ! Stanjura se drží tvého příkladu, když jsi byl ještě ty převlečený za ministra financí ve vládách exsoudruhů Topolánka a Nečase ! Obě vlády padly předčasně a ty si za těch cca 6 let jejich vládnutí, navýšil státní schodek veřejných financí zhruba o 650 mld kč a to si jen škrtal, škrtal a škrtal, protože si ani nic jiného neuměl. Kam se poděly ty seškrtané prachy, když si důchodcům "valorizoval" důchody v průměru o "úžasných" 45 kč ? Navíc ještě jste si s Topolánkem půjčili údajně do státního rozpočtu tehdy ještě z důchodového účtu, který byl od Paroubkovy vlády v přebytku asi 42 mld kč s tím, že to tam vrátíte. Nic jste nevrátili, prachy se vypařily, spíše rozkradly, ale bylo to všechno OK ! Takže být tebou Kalousku, tak raději někam zalezu a mlčím, protože si byl úplně stejný jako ti dnešní neschopní ( spíše ale všeho schopní ) vládnoucí komedianti, potažmo jejich "ministr financí", opavský elektrikář Stanjura.
Ještě jste zapoměl napsat , že těm důchodcům co přidal na důchodech pan Kalousek pouhých 45Kč/měs, tak jako jediným občanům zrušil dnový odpočet pokud důchodce pracoval např, pár hodin měsíčně na DOHODU, Takaže mi přidal např. těch 500Kč za rok na důchodů a vzal mi 5000 Kč na odpočtu daně!. Ani to by mi nevadilo ale proč to udělal jen u důchodců a také OSČ? Kalousek byl největší zmetek prozatím!
Lžeme ráno, v poledne i večer. Zbytečně to Kalousek rozvádí. Stačilo říci lžeme pořád. Je sice dobré že se ozval, ale nejdřív by měl vysvětlit když byl MF proč každý rok sekal dluhy hodně přes 100 miliard. Jen on zadlužil naši zem o 625,1 miliardy.
Kalouska opravdu nemusím - ale v tom má naprostou pravdu - fialová vláda kromě lhaní a vymlouvání se na cokoliv NIC jiného neumí !!! Zato ve lhaní dosáhli fialoví ministři naprosté " dokonalosti " - za tak strašné lži by se styděl i nacista Josef Goebbels - a to byl ve 20. století velmistr ve lhaní, ale v porovnání s fialovou vládou to byl v podstatě břídil...!!!
Já si myslím , že kecá blbosti . Celej pan Kalousek . Proč maj přiznávat to , co už dávno vědí i jejich voliči ? K čemu by to jako mělo být , že přiznají , že jsou podrazáci? Těm , co lhali a u žlabů díky tomudnes klečí, nešlo vůbec o to aby tahle zem , konečně dostala nějakou šanci se ze srabu začít vyhrabávat . Jde jim zřejmě o pravý opak . .A daří se jim to opravdu znamenitě .
Naprosto výjimečně s Kalouskem souhlasím - tahle vláda od začátku volební kampaně jen lže a lže... Škrtat nutné je - třeba nákup předražených stíhaček za stovky miliard, naprosto zbytečné náklady na rušení rodných čísel, nebo soukromý Bendlův "národní" park, který taky bude stát desítky miliard už jen tím, že se v něm nebude moci těžit dřevo a na kompenzacích podnikatelům... podobných projektů, co jen plýtvají penězi daňových poplatníků jsou desítky. Tam by měli začít škrtat a razantně. Úspory ve formě zvyšování daní vládě ani státní pokladně příliš nepomohou - rodiny hospodaří s jedním pytlíčkem peněz a o co jim stát zvedne daně, o to sníží spotřebu a to znamená nižší odvody na daních firem, nižší výběr DPH, takže ve skutečnosti zvýšení daní zaplatí pouze bohatí, kteří mají přebytek peněz, ale těch zas není tak moc a paradoxně ještě ti nejchudší, neboť ti už nemají na čem šetřit a ti si zase dojdou pro peníze na sociálku... Já to vyřeším prostě tak, že budu ještě víc šetřit a domnívám se, že miliony rodin udělají totéž... Jinak samozřejmě jako většina považuji Kalouska za morální dno společnosti, nicméně to neznamená, že by nemohl mít občas pravdu - tentokrát jí rozhodně má a to, že Fiala lže doslova každou větou vím už dávno.
Krásně napsané se vším souhlasím
V lednu jsem tadypsal ze budou mit problem se vejit do 500mld vladni privrzenci me napadali ze lzu a vymyslim si .Ted se opravim nebude jim stacit ani 650mld a proc no protoze Babis. Reseni je jedine odvolat tuto vladu.
Odvolat je nepůjde , defenestrace též nepřichází na pořad dne , ale ve středověku existoval trest - na pranýř . Nebyl nijak moc násilný , ale pranýřovaní ztratili čest a museli se vystěhovat , neb je nikdo nezaměstnal a byli všem jen na posměch . Tenhle trest by se mi líbil , kdyby se dal praktikovat i dnes .
Ano jak otevřou hubu tak lžou co toje za bandu hnus
A neokusuje náhodou pan Kalousek ( může být i s malým K ) český rozpočet v různých funkcích ? Nebo to dělá za suché z nosu ? Pokrytci jeden vedle druhé , vzájemně si kryjící záda . Občas přijdou s kritikou " soupeřú " a jedeme dál ! Je ještě nějaký flíček ve státní firmě !? A za kolik ? Ať jdou všichni do ... Doplní si každý sám .Pro zicher .
No v opozici to se jim to krafalo, jak vše udělají jinak. Pak v reálu řídit stát, to už neumí. No jo lidi naskočili na slogan zbavit se Babiše, ale nepřemýšleli, co dál.
Třeba se jim ztratily ty jednoduché tabulky a manuály , kterými se Péťa pravdomluvný , neustále oháněl a podle kterých , sliboval to všechno bez problému vyřešit .