1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

To jsou jen kecy... Jako kdyby mluvil Fialka. Plyn v zasobnicich není náš! A na solidaritau sousedních států se nemůžeme spolehnout, vždy je bližší košile než kabát. To je mlácení prázdné slámy.....

20
Před 2 roky

Když pan Fiala stále vykřikuje, že jsme ve válce, nemůžeme si stěžovat. Fiala na Rusko posílá tanky a diví se, že mu zavřou plyn? Kdyby byla situace opačná, EU by již dávno dodávky do Ruska přerušila.

11
Před 2 roky
Karel Kocáb

P.Kocábe jen ještě přidám :jak se do lesa volá tak se z lesa ozývá.

6
Před 2 roky

Habeckovo prohlášení vede jasně na spekulativní zvedání ceny již zakoupeného plynu. Počítam, že v takových obchodech jede taky. Nebylo by to trestné?

Před 2 roky

Tohle už tu jednou bylo skrz Turbínu ! Ze článku jsem se nedozvěděl nic nového jelikož se tu pomalu přes týden opakují stejné Fráze jako Provozu plynovodu Nord Stream 1, který je hlavní trasou ruského plynu do Evropy atd . Tak že info o ničem !! Hlavně že se na to kliká a za ten klik jedou lowe i když to má ten samí kontent 😄

2
Před 2 roky

Moment, nekdy vcera nebo předevčírem jsem četl, jak se Němci holedbaji, ze po odstavce uz z nordstreamu zadny plyn neodeberou... Nebo to se mi zdalo? Cetl to nekdo taky?

Před 2 roky

"myslím si, že by to bylo zvládnutelné tak, abychom plyn měli v dostatečném množství pro domácnosti, základní infrastrukturu a klíčové firmy" A co "neklíčové" firmy pane Křečku?

3
Před 2 roky

Pane Kreček, Vy jste hloupý ekonom, jestli jste i hloupý člověk, tak máte double problém.

6

Když přijde na lámání chleba ,tak se na nás vykašlu.

9
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt