To jsou jen kecy... Jako kdyby mluvil Fialka. Plyn v zasobnicich není náš! A na solidaritau sousedních států se nemůžeme spolehnout, vždy je bližší košile než kabát. To je mlácení prázdné slámy.....
Když pan Fiala stále vykřikuje, že jsme ve válce, nemůžeme si stěžovat. Fiala na Rusko posílá tanky a diví se, že mu zavřou plyn? Kdyby byla situace opačná, EU by již dávno dodávky do Ruska přerušila.
P.Kocábe jen ještě přidám :jak se do lesa volá tak se z lesa ozývá.
Habeckovo prohlášení vede jasně na spekulativní zvedání ceny již zakoupeného plynu. Počítam, že v takových obchodech jede taky. Nebylo by to trestné?
Tohle už tu jednou bylo skrz Turbínu ! Ze článku jsem se nedozvěděl nic nového jelikož se tu pomalu přes týden opakují stejné Fráze jako Provozu plynovodu Nord Stream 1, který je hlavní trasou ruského plynu do Evropy atd . Tak že info o ničem !! Hlavně že se na to kliká a za ten klik jedou lowe i když to má ten samí kontent 😄
Moment, nekdy vcera nebo předevčírem jsem četl, jak se Němci holedbaji, ze po odstavce uz z nordstreamu zadny plyn neodeberou... Nebo to se mi zdalo? Cetl to nekdo taky?
"myslím si, že by to bylo zvládnutelné tak, abychom plyn měli v dostatečném množství pro domácnosti, základní infrastrukturu a klíčové firmy" A co "neklíčové" firmy pane Křečku?
Pane Kreček, Vy jste hloupý ekonom, jestli jste i hloupý člověk, tak máte double problém.
Když přijde na lámání chleba ,tak se na nás vykašlu.